محمدجعفر آفرین روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به پایان برداشت محصول سویا از مزارع کشاورزی این شهرستان بیان کرد: بیش از ۶۰ هکتار از اراضی منطقه بنوار ناظر به کشت سویا با رقمهای سالند، کاسپین، آرمان، سروناز، داریان، نازگل، اس کا و اشکان در اندیمشک کشت شده است که به طور میانگین، از هر هکتار بیش از ۲.۵ تن محصول برداشت شد.
وی با بیان اینکه کشت سویا موجب پایداری تولید و اصلاح خاک زراعی محصول کشت شده بعد از آن میشود، افزود: ریشههای سویا ازت هوا را تثبیت میکند به همین دلیل زراعت بعدی به ازت کمتری نیاز دارد.
مدیر جهاد کشاورزی اندیمشک گفت: سویا پروتئین بسیار بالایی دارد و در حاصلخیزی و بهبود ساختمان خاک، تناوب زراعی و کاهش آفتها موثر است و بر میزان عملکرد محصول بعد از خود نیز تاثیر به سزایی دارد .
به گزارش ایرنا، سویا یکی از دانههای روغنی مهم است که به دلیل اهمیت، مورد توجه سیاست گذاران بخش کشاورزی قرار دارد.
سویا حاوی بیش از ۲۰ درصد روغن و ۳۵ تا ۴۵ درصد پروتئین است که علاوه بر تولید روغن خوراکی در تهیه فرآوردههای غذایی نیز نقش دارد.
نظر شما