۱۴ آبان ۱۴۰۳، ۱۳:۳۲
کد خبر: 85649337
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

سومین جشنواره ملی انار ساوه شروع بکار کرد

۱۴ آبان ۱۴۰۳، ۱۳:۳۲
کد خبر: 85649337
سومین جشنواره ملی انار ساوه شروع بکار کرد

ساوه - ایرنا - سومین جشنواره ملی انار ساوه در ۲ بخش نمایشگاهی و رویدادی در مسجد جامع تاریخی این شهر فعالیت خود را آغار کرد.

به گزارش ایرنا، آیین افتتاح این جشنواره روز دوشنبه با حضور جمعی از مسوولان ملی و محلی برگزار شد؛ این رویداد با هدف معرفی و گسترش ظرفیت‌های تولید و صادرات انار، از ۱۴ آبان به مدت یک هفته برگزار می‌شود.

بخش نمایشگاهی جشنواره، شامل ۶۰ غرفه است که در این غرفه‌ها علاوه بر انار تازه، فرآورده‌های گوناگونی از این میوه ارزشمند عرضه می‌شود.

این بخش از نمایشگاه فرصت مناسبی برای بازدیدکنندگان فراهم کرده تا با کیفیت و طعم بی‌نظیر محصولات انار ساوه آشنا شوند و ارزش افزوده‌ای که این محصولات برای صنعت کشاورزی منطقه ایجاد می‌کنند را از نزدیک لمس کنند؛ در کنار غرفه‌های انار، ۴۰ غرفه صنایع‌دستی نیز حضور دارند که محصولات و هنرهای هنرمندان محلی را در معرض نمایش قرار داده‌اند.

بیشتر بخوانید: 

۲ گونه رقم انار آماده معرفی به کشاورزان است

این محصولات شامل صنایع‌دستی مرتبط با فرهنگ و سنت‌های منطقه‌ای هستند که به همراه میوه‌هایی چون زیتون، روغن زیتون، پسته، گردو، بادام، شیره انگور و توت خشک عرضه می‌شود.

این بخش از جشنواره نمایشی است از زیبایی‌های دست‌ساز محلی و هنرهایی که ریشه در فرهنگ و تاریخ کهن ساوه دارند و صنایع‌دستی عرضه‌شده در این بخش، گواهی بر تلاش و خلاقیت هنرمندان بومی است و در عین حال، پیوند عمیقی را میان کشاورزی و هنر به نمایش می‌گذارد.

جشنواره انار ساوه به‌عنوان بستری برای تقویت ارتباط میان تولیدکنندگان، فعالان صنایع مرتبط و پژوهشگران، فرصتی را برای تبادل نظر و انتقال دانش فراهم می‌کند؛‌ این جشنواره علاوه بر شناساندن ظرفیت‌های شهرستان ساوه، امکان ایجاد ارتباطات جدید و مستحکم‌تر میان تولیدکنندگان داخلی و فعالان صادراتی را مهیا می‌سازد.

در این جشنواره، غرفه‌هایی از روستاهای مختلف شهرستان حضور دارند و با عرضه فرآورده‌های متنوعی چون انواع انار ملس، یوسف خانی، تبریزی، محمدعلی خانی، سیاه، شیرین تابستانه و پاییزه، بازدیدکنندگان را با گونه‌های متنوع انار آشنا می‌کنند.

رویدادهای علمی و پژوهشی؛ بستری برای تبادل دانش

بخش رویدادی این جشنواره نیز به نشست‌هایی علمی و تخصصی اختصاص دارد که با حضور پژوهشگران، اساتید دانشگاهی و متخصصان حوزه انار برگزار می‌شود.

در این نشست‌ها، موضوعاتی مانند چالش‌ها و فرصت‌های تولید و صادرات انار، روش‌های نوین فرآوری و استفاده بهینه از محصولات جانبی، مورد بررسی و بحث قرار می‌گیرد.

این نشست‌ها فرصت مناسبی برای تولیدکنندگان و پژوهشگران فراهم کرده تا تجربیات خود را به اشتراک بگذارند و راهکارهای خلاقانه‌ای برای حل مشکلات و ارتقای کیفیت تولیدات انار ارائه دهند و با توجه به اهمیت پژوهش و نوآوری در ارتقای کیفیت و افزایش بهره‌وری، این بخش از جشنواره به عنوان بستری برای تبادل دانش و تجربه نقش مهمی در توسعه پایدار این صنعت دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha