به گزارش ایرنا، متیو میلر سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در بیانیهای که سهشنبه در تارنمای این وزارتخانه منتشر شد، گفت، بلینکن در این تماس تلفنی بار دیگر بر آنچه که «تعهد آهنین ایالات متحده به امنیت اسرائیل در برابر تهدیدهای ایران و گروههای نیابتی مورد حمایت ایران» خواند، تاکید کرد.
در این بیانیه با بیان اینکه بلینکن و گالانت «درباره اوضاع وخیم بشردوستانه در غزه» گفتوگو کردند، آمده است که بلینکن «اقدامات اسرائیل تا به امروز را بررسی کرده و خواستار اقدامات بیشتر برای افزایش مداوم و حفظ ارسال کمکهای بشردوستانه – شامل غذا، دارو و سایر مایحتاج حیاتی – به غیرنظامی در سراسر غزه شد.»
میلر افزود: وزیر خارجه آمریکا همچنین بر اهمیت پایان دادن به جنگ در غزه و بازگرداندن همه گروگانها (اسرا) به خانه و نیز ایجاد راهکاری در دوره پساجنگ تاکید کرد تا مردم فلسطین در غزه بتوانند زندگی خود را احیا کرده و مسائل اداری، امنیتی و بازسازی خود را به پیش ببرند.
در بیانیه وزارت خارجه آمریکا آمده است که بلینکن و گالانت «درباره تلاشهای جاری برای رسیدن به یک راه حل دیپلماتیک در لبنان» نیز گفتوگو کردند.
به گزارش ایرنا، مقاومت فلسطین به رهبری حماس در سپیدهدم هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) عملیات غافلگیرکننده منحصربهفردی را با حمله به شهرکهای صهیونیستنشین در نزدیکی غزه آغاز کرد و ضمن تصرف پایگاههای ارتش اسرائیل، دهها صهیونیست را به اسارت گرفت.
پس از آغاز عملیات «طوفان الاقصی» توسط مقاومت فلسطین در هفتم اکتبر، مقامات رژیم صهیونیستی در همان روز و به گمان اینکه میتوانند طی چند روز، گروههای مقاومت را نابود کنند و در نتیجه، غزه را تحت تصرف خود درآورند، اقدام به آغاز حملات هوایی شدید به مناطق مختلف این باریکه کردند.
طی این مدت ۷۰ درصد از منازل و زیرساختهای نوار غزه در این جنگ به شدت تخریب شده است و محاصره رقت بار و بحران انسانی شدید در کنار قحطی و گرسنگی بیسابقه، جان ساکنان این منطقه را تهدید میکند اما با وجود همه این جنایتها، رژیم صهیونیستی اعتراف کرده است که پس از ۱۳ ماه، هنوز نتوانسته به اهداف خود یعنی نابود کردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از نوار غزه برسد.
نظر شما