دفع غیراصولی فاضلاب مسکن مهر نجف آباد یاسوج و نگرانی ساکنان

یاسوج- ایرنا- فاضلاب مسکن مهر نجف آباد یاسوج یکی از دغدغه های جدی مردم این منطقه بوده و ساکنان این مسکن مهر از بروز برخی مشکلات و کمبودها در این حوزه گلایه دارند البته دادستان این شهر به موضوع ورود کرده و دستورهای لازم جهت وصل به فاضلاب شهری را صادر کرده است.

به گزارش ایرنا، استان کهگیلویه و بویراحمد ۹ شهرستان و ۲۰ شهر دارد که تنها بخشی از ساکنان چهار مرکز شهرستان های استان از شبکه فاضلاب شهری بهره مند هستند.

حدود ۷۰ درصد شبکه فاضلاب شهر یاسوج فعال است، اما محله‌های اکبرآباد، نجف آباد، سروک، سرآبتاوه، چنارستان، شرف اباد، مادوان و بلهزار که جمعیت زیادی را در خود جای داده اند هنوز شبکه فاضلاب شهری برای آنها پیش بینی نشده است و از چاه‌های خانگی برای دفع فاضلاب استفاده می‌کنند.

شبکه فاضلاب مورد نیاز مناطق جنوبی شهر یاسوج اکبرآباد، نجف آباد، سروک، سرآبتاوه و چنارستان حدود ۳۰۰ کیلومتر است که با نرخ امسال حدود ۱۰ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد.

دادستان مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد روز سه شنبه در این رابطه اظهار کرد: در راستای صیانت از حقوق عامه و تآمین امنیت و آسایش شهروندان مشکلات این مجتمع مورد بررسی قرار گرفت.

سید وحید موسویان افزود: یکی از عمده مشکلات نحوه دفع غیر اصولی و به صورت سنتی فاضلاب مجتمع بود که باعث ساطع شدن بوی نامطبوعی شده واست.

وی عنوان کرد: با توجه به تهدید های بهداشتی بلافاصله رسیدگی به موضوع در دستور کار قرار گرفت و پس از بازدید های میدانی با حضور مسؤلین مربوطه و پلیس راهور دستورهای لازم جهت وصل به فاضلاب شهری صادر شد.

دادستان مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: تا وصول نتیجه این موضوع پیگیری خواهد شد و مهلت مناسبی جهت بر طرف شدن مشکلات اعلامی داده شد که پس از منقضی شدن زمان، در صورت عدم رفع مشکلات ترک فعل مدیران اعلام و برخورد قانونی لازم صورت خواهد گرفت.

به گزارش ایرنا، مطابق پیش بینی ها جمعیت کل استان کهگیلویه و بویراحمد به ۸۰۰ هزار نفر نزدیک می شود و شهرهای یاسوج، دوگنبدان، و دهدشت، سه شهر پرجمعیت این استان است که بخش زیادی از این سه شهر از شبکه فاضلاب شهری محروم هستند.

تنها ۳۵ درصد جمعیت شهر دهدشت، کمتر از ۵۰ درصد شهر دوگنبدان و ۷۰ درصد جمعیت شهر یاسوج به غیر از حاشیه های پرجمعیت آن شبکه فاضلاب فعال دارند اگرچه با رشد جمعیت این شهرها، تصفیه خانه فاضلاب و شبکه فاضلاب این مناطق بدلیل فرسودگی قدیمی و پاسخگوی جمعیت فعلی نیست.

چالش های استان کوهستانی کهگیلویه و بویراحمد علاوه بر نبود راه های ایمنی، آب آشامیدنی پایدار و سالم، مدیریت پایدار منابع طبیعی و حفظ تعادل زیست محیطی از نبود شبکه فاضلاب شهری رنج می برد که نیازمند اولویت گذاری برای نمایندگان مجلس و مدیران این خطه برای کاهش این مشکلات است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha