به گزارش ایرنا، معاون امور تولیدات دامی وزارت جهادکشاورزی در این مراسم گفت: با بهرهبرداری از این بخش واحد تولیدی مرغ تخم گذار، ظرفیت تولید این واحد پرورشی به هشت هزار تن افزایش یافته و ظرفیت تولید سالانه آن به ۱۹ هزار و ۵۰۰ تن رسیده است.
"محمدابراهیم حسن نژاد" سهم این واحد پرورش ماکیان را ۴۸ درصد تولید تخم مرغ استان یزد عنوان کرد و افزود: استان یزد از قطب های مهم تولید تخم مرغ کشور است و ۴۶ واحد پرورش مرغ تخم گذار با ظرفیت ۳.۶ میلیون قطعه در این استان وجود دارد.
وی ظرفیت سالانه ۴۲ هزار تن تولید تخم مرغ در استان یزد را قابل توجه دانست و تصریح کرد: این استان با توجه به شرایط خاص اقلیمی در زمینه پرورش دام و طیور و تولیدات این بخش پیشرفت بسیار خوبی داشته و چشم انداز روشنی برای کشاورزی استان یزد در آینده نزدیک شاهد خواهیم بود.
مدیر شرکت سیمرغ یزد نیز در این زمینه گفت: فاز چهار این شرکت در زمینی به مساحت ۵۰ هکتار با ظرفیت ۴۰۰ هزار قطعه مرغ تخمگذار به بهره برداری رسید.
"وحیدرضا دهقانیزاده " با بیان اینکه عملیات اجرایی مجموعه جدید این واحد پرورش مرغ در مساحت ۷۲ هکتار از سال ۱۳۸۸ آغاز شده، افزود: این مجموعه دارای پنج واحد مجزا شامل سه واحد تولید تخم مرغ تجاری، یک واحد پرورش پولت تخم گذار( واحدی جوجههای یکروزه تخمگذار تا سن سه ماهگی) و کارخانه تأمین خوراک طیور یکی از بزرگترین واحد تولید تخم مرغ در کشور به شمار می رود.
وی با بیان اینکه این مجموعه با استفاده از بروزترین امکانات و تجهیزات، در منطقه تنگ چنار شهرستان مهریز فعالیت میکند، تصریح کرد: تمام خوراک مورد نظر برای واحدها از زنجیره کارخانه تولید دان به ظرفیت ۲۰ تن بر ساعت که در داخل این مجموعه قرار دارد، تامین میشود.
یزد در زمینه تولید تخم مرغ در رتبه های نخست کشور قرار دارد و ۵۰ درصد تولید این محصول به استانهای همجوار و کشورهای همسایه صادر می شود.
مرکز شهرستان ۵۵ هزار نفری مهریز در ۳۰ کیلومتری جنوب شهر یزد قرار دارد.
نظر شما