نظرسنجی از شعب اخذ رای نشان داد: ۷۲ درصد آمریکایی‌ها از مسیر حرکت کشورشان ناراضی‌اند

تهران-ایرنا- نظرسنجی از رای‌دهندگان آمریکایی حین خروج از حوزه‌های محل اخذ رای، نشان داد ۷۲ درصد آنها از مسیری که آمریکا در پیش گرفته‌است، ناراضی هستند.

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، هفته نامه نیوزویک نوشت: شبکه خبری سی ان ان اولین نتایج نظرسنجی خروج را منتشر کرد که بالقوه دارای نشانه های نگران کننده ای برای کامالا هریس نامزد دموکرات ها و معاون رئیس جمهوری آمریکا بعد از گذشت چهار سال از دولت جو بایدن - هریس است.

به موجب این نتایج، فقط ۷ درصد آمریکایی ها نسبت به مسیری که کشورشان در پیش گرفته «اشتیاق» نشان دادند و تنها ۱۹ درصد گفتند که از آن «راضی» هستند.

این در حالیست که میزان «نارضایتی» رای دهندگانی که در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ شرکت کرده اند به ۴۳ درصد رسیده و ۲۹ درصد از حرکت کشورشان درمسیر کنونی اش ابراز «خشم» کردند.

این نتایج نشان داد: حدود ۵۶ درصد از رای دهندگان به هریس، گفتند که در این انتخابات، دموکراسی مهم ترین مسئله از نظر آنها است که اکنون تهدید می شود و ۲۱ درصد حقوق سقط جنین را بالاترین نگرانی خود عنوان کردند.

این نتایج همچنین حکایت از آن داشت که ۵۱ درصد رای دهندگان به دونالد ترامپ رئیس جمهوری سابق آمریکا و نامزد جمهوریخواهان در انتخابات ۲۰۲۴، اقتصاد را مهم ترین مسئله ارزیابی و ۲۰ درصد بر اهمیت مهاجرت تاکید کردند.

نظرسنجی های خروج، نگرش رای دهندگان را درباره مجموعه از مسائل محک می زند و اطلاعات دموگرافیک (مربوط به جمعیت شناسی) دقیق تری را درباره انتخابات ارائه می دهد.

کریس والاس مفسر سی ان ان گفت: با توجه به چنین اعداد و ارقامی پیروزی هریس در انتخابات «معجزه» است.

وی خاطرنشان کرد که هریس اگر بتواند بر این ارقام فائق شود و باز هم در انتخابات پیروز شود، کار فوق العاده ای انجام داده است.

نظرسنجی های ماه های گذشته رقابت تنگاتنگ هریس و ترامپ را نشان داد. کار شمارش آرا و اعلام پیروز نهایی انتخابات اندکی طول خواهد کشید که به دلیل زمانبر بودن شمارش آرای پستی و ممتنع است.

به گزارش ایرنا، بر اساس نتایج اولیه شمارش آرای انتخابات ریاست جمهوری ۵ نوامبر ۲۰۲۴ (۱۵ نوامبر ۱۴۰۳) آمریکا، تا این لحظه ترامپ رئیس جمهور سابق این کشور و نامزد جمهوری خواهان ۲۴۷ رای الکترال و کامالا هریس ۲۱۰ رای الکترال کسب کرده است.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا نه با کسب اکثریت آرای مردمی، بلکه از طریق سیستمی به نام کالج الکترال که آرای الکترال را به ۵۰ ایالت و ناحیه کلمبیا که عمدتاً بر اساس جمعیت آنها تخصیص می‌دهد، رئیس جمهور می‌شود و به کاخ سفید راه می‌یابد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha