وحید عبداللهی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در بخش تئاتر کودک ار ظرفیت مدارس استفاده می شود و دانش آموزان شرکت می کنند که این مساله مهمی است.
وی ادامه داد: در بخش تئاتر نوجوان سرمایه گذاری به شدت کم است و اکثر گروه ها دکور و لباس های محدود و کمی برای استفاده دارند و مخاطب در برخی مواقع از کار زده می شود و در این بخش باید از خلاقیت بیشتری استفاده شود.
عبداللهی اظهار کرد: آثار ارائه شده در بیست و نهمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان خیلی کیفی و خوب بود و از بازیگران خیلی خوبی استفاده شده است.
وی که با نمایش «مهبد در آرزوی شاهنامه» در بخش نوجوان از استان همدان در این جشنواره شرکت کرده است افزود: شهرداری به خوبی پای کار آمده و در زمینه تبلیغات کارهای خیلی خوبی صورت گرفته بود.
این نویسنده و کارگردان تئاتر گفت: گروه های شرکت کننده در بیست و نهمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان خیلی کم بود و ما انتظار داشتیم کارهای بیشتری در بخش های مختلف حضور داشته باشند و کارهای بیشتری ارائه دهند.
عبداللهی ادامه داد: تئاتر در واقع گفت و گوی بین ملت ها و نژاد ها است و پیوند عمیق بین آنها ایجاد می کنند و امیدواریم صلح و دوستی در جهان برقرار شود و کودکان غزه نیز که درگیر جنگ هستند در آرامش باشند.
وی درباره نمایش «مهبد در آرزوی شاهنامه» توضیح داد: موضوع این نمایش نامه در مورد پسرفقیری به نام مهبد که عاشق شاهنامه است و در بازار پیرمردی در قبال واکس زدن کفش به او یک شاهنامه جادویی می دهد و مهبد برای آرزوی خود که سلامت مادر است باید به شهر آرزوها برود و در راه دیو و اژدها را باید شکست بدهد.
«مهبد در آرزوی شاهنامه» در سومین روز از بیست و نهمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان، در سه سانس به روی صحنه رفت.
به گزارش ایرنا، بیست و نهمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان، جمعه یازدهم آبان ماه با برگزاری مراسم افتتاحیه در مجموعه ورزشی امام علی (ع) شهر همدان آغاز به کار کرد.
این جشنواره به دبیری امیر مشهدی عباس توسط اداره کل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با حمایت شهرداری همدان و مشارکت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان، انجمن هنرهای نمایشی ایران ۱۱ تا ۱۷ آبان ماه سال ۱۴۰۳ با شعار «تئاتر گفتوگوی بدون مرز» و باهدف «تقویت همدلی و همراهی، رشد و آگاهی و اعتمادبهنفس فرزندان ایران از مسیر هنر نمایش» در حال برگزاری است.
«تحقق مشارکت اجتماعی کودکان و نوجوانان»، «ارتقای سطح فرهنگ عمومی»، «تقویت بنیان های اصیل خانواده و رتباط نسل ها»، «آموزش شهروندی و افزایش مسئولیت پذیری با ایجاد زمینه مشارکت فعال کودکان و نوجوان ایران زمین در تولید آثارنمایشی» به عنوان بخشی از حقوق قشر پویا و اثر گذار جامعه بخش دیگری از اهداف ستاد برگزاری بیست و نهمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان است.
نظر شما