«محمدجواد کبودرآهنگی» روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: ما همواره در حوزه تئاتر نوجوان دغدغه داریم و باید در این زمینه بیشتر به نوجوانان پرداخته شود.
وی افزود: بخش نوجوان طی چند سال گذشته از بخش کودک تفکیک شد و تفکیک بخش کودک، خردسال و نوجوان موجب دیده شدن هر بخش در جشنواره به صورت مجزا شده است.
داور مسابقه تئاتر بخش نوجوان جشنواره تئاتر کودک و نوجوان همدان ادامه داد: در جشنواره امسال هشت گروه در بخش تئاتر نوجوان از استانهای مختلف سراسر کشور شرکت کردند.
کبودرآهنگی تاکید کرد: تئاتر کودکونوجوان همدان از نظر کمی رشد خوبی داشته و از نظر کیفی نیاز به تلاش بیشتری دارد.
وی با اشاره به نقش و اثر تئاتر در حوزه نوجوانان، گفت: تئاتر هنر تربیتی است و در دل اجرای نمایش، آموزش نهفته است و به همین دلیل باید دغدغههای گروه سنی نوجوانان در تئاتر دیده و گفته شود.
لزوم ماندگاری جشنواره تئاتر کودک و نوجوان در همدان
داور بخش مسابقه تئاتر نوجوان جشنواره بیست و نهم در خصوص ماندگاری جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان در همدان نیز اظهار کرد: باید در این استان اعتبار جشنواره دیده شود تا دبیرخانه به صورت دائمی در همدان ایجاد شود.
کبودرآهنگی گفت: اینکه جشنوارهای در سطح بینالمللی اعتبار نداشته باشد، منطقی نیست و لازم است برای ماندگاری این جشنواره در همدان اعتبارات استانی لحاظ شود.
وی همچنین از سهیم شدن شهرداری همدان در برگزاری این دوره از جشنواره تئاتر، یادآور شد: ورود شهرداری به این جشنواره غنیمت است و امسال از فضاها، مکانها و امکانات شهرداری به نحو احسن استفاده شده است.
کبودرآهنگی با اشاره به استقبال پرشور مردم از جشنواره بیست و نهم تئاتر کودک و نوجوان، تاکید کرد: مردم همدان همیشه از نمایشهای جشنواره تئاتر کودک و نوجوان استقبال میکنند، اما انتظار ما از مردم این است که در طول سال حامی و بیننده اجرای گروههای نمایشی در همدان باشند.
به گزارش ایرنا؛ بیست و نهمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان، جمعه یازدهم آبان ماه با برگزاری مراسم افتتاحیه در مجموعه ورزشی امام علی (ع) شهر همدان آغاز به کار کرد.
این جشنواره به دبیری امیر مشهدی عباس توسط اداره کل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با حمایت شهرداری همدان و مشارکت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان، انجمن هنرهای نمایشی ایران ۱۱ تا ۱۷ آبان ماه سال ۱۴۰۳ با شعار «تئاتر گفتوگوی بدون مرز» و باهدف «تقویت همدلی و همراهی، رشد و آگاهی و اعتمادبهنفس فرزندان ایران از مسیر هنر نمایش» برگزار شد.
«تحقق مشارکت اجتماعی کودکان و نوجوانان»، «ارتقای سطح فرهنگ عمومی»، «تقویت بنیان های اصیل خانواده و رتباط نسل ها»، «آموزش شهروندی و افزایش مسئولیت پذیری با ایجاد زمینه مشارکت فعال کودکان و نوجوان ایران زمین در تولید آثارنمایشی» به عنوان بخشی از حقوق قشر پویا و اثر گذار جامعه بخش دیگری از اهداف ستاد برگزاری بیست و نهمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان است.
نظر شما