استاندار: افزون بر ۸۰۰ شغل در مازندران با خارج کردن واحدهای تولیدی از تملک بانک‌ها احیا شد

ساری- ایرنا- استاندار مازندران با بیان این‌که طی سه سال اخیر بیش از ۸۰۰ شغل با خارج کردن واحدهای تولیدی در تملک بانک‌ها احیا شد، گفت: با پیگیری‌ها و رایزنی‌هایی که برای حل مشکلات واحدهای تولیدی بدهکار به بانک‌ها در استان انجام شد در نیمه نخست سال جاری چهار واحد تولیدی مازندران که به دلیل بدهی در تملک بانک‌ها قرار گرفته بودند از تملک بانک‌ها خارج شدند و به مدار تولید بازگشتند.

یوسف نوری امروز -پنجشنبه- در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: یکی از اقدامات اولویت‌دار برای اشتغال‌زایی احیای واحدهای تولیدی راکد و بازگرداندن واحدهای تولیدی در تملک بانک‌ها به چرخه فعالیت و تولید است که این موضوع طی سال‌های اخیر با جدیت در دستور کار قرار گرفته و خوشبختانه نتایج مطلوبی نیز به دنبال داشت که در مازندران نیز شاهد نتایج مثبت این پیگیری‌ها هستیم.

وی افزود: از ابتدای امسال تا پایان شهریور چهار واحد تولیدی استان که به دلیل بدهی‌های مالی به مالکیت بانک‌ها درآمدند و از چرخه تولید خارج شده بودند از تملک بانک‌ها خارج شدند و اکنون چرخ تولید در این واحدها به گردش در آمده است.

نماینده عالی دولت در مازندران خاطرنشان کرد: مازندران در زمینه خارج کردن واحدهای تولیدی از تملک بانک‌ها و احیای اشتغال در این واحدها عملکرد مطلوبی داشت. به طوری که در سه سال گذشته از ۱۹۲ واحدی که در تملک بانک‌ها بودند با پیگیری‌های انجام شده ۱۴۸ واحد از تملک بانک‌ها خارج شدند و بیش از ۸۰۰ شغل در این استان احیا شد.

نوری تصریح کرد: برخی واحدهای تولیدی که با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی ف اشتغال ایجاد می‌کنند گاهی به دلیل نوسان‌های بازار و مسائل اقتصادی دچار چالش مالی می‌شوند و طبق قراردادهایی که با بانک‌ها برای دریافت تسهیلات دارند واحد تولیدی به خاطر پرداخت نشدن اقساط تسهیلات در موعد مقرر به مالکیت بانک در می‌آید. در این فرآیند بخش مهمی از سرمایه‌گذاری انجام شده در جامعه برای ایجاد اشتغال از بین می‌رود. اما با خروج این واحدها از تملک بانک‌ها از هدررفت سرمایه‌ها جلوگیری می‌شود.

وی اظهار کرد: امسال با تلاش‌های صورت گرفته ۲۵ واحد تولیدی و صنعتی مازندران هم با سرمایه‌گذاری ۹ هزار و ۴۷۰ میلیارد ریالی به مدار تولید بازگشتند که با بازگشت این واحدها به چرخه تولید نیز ۶۱۳ شغل احیا شد.

به گزارش ایرنا، ‌صنعت ۱۵ درصد از تولید ناخالص مازندران را تشکیل می‌دهد و دست‌کم سه هزار واحد صنعتی با اشتغال‌زایی مستقیم ۸۰ هزار نفر در این استان وجود دارد که از این تعداد ۴۶۱ واحد صنعتی در بخش ماشین‌آلات و فلزات اساسی، ۱۳۹ واحد در بخش برق و الکترونیک، ۱۱۵ واحد در بخش نساجی، ۴۰۸ واحد در بخش محصولات شیمیایی، ۲۱۶ واحد در بخش سلولزی، ۵۳۰ واحد در بخش کانی غیرفلزی و ۳۶۷ واحد صنعتی نیز در بخش تولید محصولات غذایی مشغول به فعالیت هستند.

مازندران ۳۹ شهرک و ناحیه صنعتی دارد و سهم صنعت از مجموع اشتغال های موجود در مازندران ۳۰ درصد است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha