۱۶ آبان ۱۴۰۳، ۲۲:۲۱
کد خبرنگار: 2105
کد خبر: 85652091
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

کوسالان پناهگاه عشق ژیوار و سیروان

۱۶ آبان ۱۴۰۳، ۲۲:۲۱
کد خبر: 85652091
کوسالان پناهگاه عشق ژیوار و سیروان

سنندج-ایرنا- اختلاف خانوادگی مانع ازدواج ژیوار و سیروان شده بود و این عاشق و معشوق برای اینکه بهم برسند روستا را ترک کردند و به کوه های کوسالان پناه بردند.

به گزارش ایرنا، بازهم داستان نرسیدن دختر و پسری که همدیگر را عاشقانه دوست دارند، دست مایه ساخت فیلم سینمایی شد؛ آن هم در روزگاری که روابط عاشقانه و بهم نرسیدن دو نفر بسیار کمرنگ تر از گذشته شده است.

امروز شاید دیگر از لیلی و مجنون و شیرین و فرهاد که برای سال ها سوژه شعر و داستان و فیلم های زیادی شده اند، خبری نیست ولی همچنان روایت های عاشقانه و مشکلات پیش روی آن، مخاطب خود را دارد.

فیلم سینمایی ژیوار به کارگردانی و تهیه کنندگی مریم امینی هم روایت گر، دختر و پسری از دیار کردستان است که باز شدن زخمی قدیمی و اتفاقی که در گذشته برای والدینشان افتاده بود سر راه ازدواج آنها قرار می گیرد اما این ۲ نفر حاضر به گذشتن از عشق و علاقه شان نشدند و راه کوهستان را در پیش گرفتند تا پناهگاهشان شود و از آنجا به دیاری دیگر روند.

ولی برف و کولاک و سختی راه نگذاشت راه به جایی ببرند و کوه های سر به فلک کشیده کوسالان این عاشق و معشوق را در آغوش خود گرفت و گرمای عشقشان نتوانست بر سرمای سوزان منطقه غلبه کند و در کنار هم دنیا را به سوی جهانی دیگر ترک کردند.

فیلم سینمایی ژیوار شامگاه چهارشنبه در سالن شماره ۲ پردیس سینما بهمن سنندج با حضور جمعی از عوامل ساخت این فیلم و علاقمندان اکران شد.

می توان گفت استقبال اندک مخاطبان افزون بر مشکلات اقتصادی و دغدغه هایی که این روزها خانواده ها دارند به تبلیغات و اطلاع رسانی کمتر در این رابطه بر می گردد.

کوسالان پناهگاه عشق ژیوار و سیروان

همکاری مردم کردستان در تهیه فیلم ژیوار بی‌نظیر بود

مریم امینی کارگردان و تهیه کننده فیلم ژیوار که ۱۰ سال است در عرصه فیلمسازی فعالیت و ساخت چندین فیلم کوتاه را در کارنامه کاری خود دارد، در حاشیه اکران این فیلم به خبرنگاران گفت: پیش تولید این فیلم را سال ۱۴۰۰ آغاز کردیم و بعد از تحقیق و حضور در چندین روستای کردستان، روستای ژیوار در منطقه هورامان را انتخاب کردیم.

وی با اشاره به اینکه فیلمبرداری ۲۷ روز در روستای ژیوار به طول انجامید، افزود: هشت روز فیلمبرداری این فیلم هم در ثلاث باباجانی در استان کرمانشاه انجام شد.

کارگردان فیلم ژیوار بیان کرد: یکی از نقاط قوت و دلایلی که ما یکی از روستاهای کردستان را برای فیلمبرداری انتخاب کردیم همکاری و همراهی مردم بود.

امینی اضافه کرد: فراخوان انتخاب بازیگر را در تعدادی از شهرهای استان های کردستان و کرمانشاه منتشر و همه بازیگران را از این ۲ استان انتخاب کردیم.

وی سخت ترین سکانس فیلمبرداری را به صحنه حضور بازیگر زن و مرد این فیلم در کوسالان خواند و یادآور شد: کوهستانی بودن استان به ویژه وجود کوه های کوسالان در منطقه حس مقاومت و تلاش و پایداری بیشتری را در ما ایجاد کرده بود.

اگرچه به گفته کارگردان فیلم ژیوار، هیچ صحنه و دیالوگی در این فیلم از سوی نهادهای ذیربط و صادرکننده مجوز اکران، سانسور نشد چراکه با دقت و حساسیت لازم کار خود را انجام داده بود، اما دارای ضعف هایی بود که تعدادی از تماشاگران حین تماشای فیلم به آن اشاره می کردند.

اگرچه حرف و حدیث ها و شایعاتی در تولید سفارشی این اثر به دلیل حضور فرزند یکی از خوانندگان مطرح استان کرمانشاه در این فیلم وجود داشت، ولی نمی توان از تلاش و همت عوامل ساخت و بازیگران این فیلم چشم پوشی کرد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha