۲۰ آبان ۱۴۰۳، ۱۳:۳۵
کد خبرنگار: 1179
کد خبر: 85655043
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

رفع آبگرفتگی های شهر اهواز در تعهد آبفا نیست؟

۲۰ آبان ۱۴۰۳، ۱۳:۳۵
کد خبر: 85655043
رفع آبگرفتگی های شهر اهواز در تعهد آبفا نیست؟

اهواز - ایرنا - مدیرعامل آب و فاضلاب اهواز مدعی شد که رفع آبگرفتگی ها و دفع آب‌های سطحی اهواز در تعهد این شرکت نیست؛ اما در این زمینه آمادگی دارد تا همکاری کند.

سعید دشتی‌زاده روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا در خصوص بالازدگی فاضلاب در برخی از نقاط شهر اهواز بیان کرد: این مقطع از سال (فصل پاییز و زمستان) شبکه فاضلاب با حداکثر رسوب همراه است اما با تلاش های انجام شده، بالازندگی فاضلاب شبکه اهواز در حال کاهش است.

نیمی از کار لایروبی شبکه فاضلاب اهواز بر عهده شهرداری است

وی افزود: با توجه به قرارداد بین آبفا و شهرداری اهواز، ۵۰ درصد کار لایروبی شبکه فاضلاب اهواز توسط شهرداری و نیمی از آن توسط آبفا انجام خواهد شد. به عنوان مثال لایروبی فاضلاب مناطق لشکرآباد، کیانپارس و کیان‌آباد در تعهد شهرداری و مناطق کمپلو و کوی علوی بر عهده آبفا است.

مدیرعامل آبفا اهواز گفت: با توجه به امکانات و تجهیزات موجود، بیش از ۳۵۰ کیلومتر از شبکه فاضلاب اهواز را بر اساس اولویت‌بندی و با توجه به درخواست‌های مکرر شهروندان به صورت مکانیزه و سنتی لایروبی کردیم.

وی بیان کرد: شبکه فاضلاب اهواز ۲ هزار کیلومتر طول دارد که نیمی از آن در اختیار شهرداری و نیمی دیگر در تعهد شرکت آب و فاضلاب اهواز است.

لایروبی فاضلاب در شرق و غرب اهواز توسط چهار گروه

دشتی‌نژاد گفت: لایروبی شبکه فاضلاب برای ما بسیار مهم است به گونه‌ای که اکنون چهار گروه کار لایروبی را در شرق و غرب اهواز انجام می‌دهند ضمن اینکه به صورت روزانه این اقدام توسط تجهیزات و ماشین آلات آبفا در حال انجام است.

وی بیان کرد: ایستگاه‌های پمپاژ فاضلاب این آمادگی را دارند که با تمام ظرفیت آب موجود در شهر را تخلیه کنند همچنین با تهیه پمپ رزرو برای ۳۰ درصد از ایستگاه‌ها، در مواقع اضطراری مورد استفاده قرار می‌گیرند.

سرویس تابلوهای برق ۱۴۸ ایستگاه پمپاژ فاضلاب اهواز

مدیرعامل آبفا اهواز گفت: تمام تابلوهای برق ۱۴۸ ایستگاه پمپاژ سطح شهر سرویس و تعمیر شده و همچنین تمام دستگاه‌های دیزل ژنراتور را ساماندهی کرده و آمادگی لازم وجود دارد.

وی عنوان کرد: یکی از مشکلات موجود سرقت درب منهول فاضلاب در اهواز است به طوریکه در ۶ ماهه نخست امسال ۲۲۰ درب منهول تعویض شد.

دشتی زاده با اشاره به اینکه اجرای طرح جامع فاضلاب اهواز باعث کاهش ایستگاه‌های پمپاژ خواهد شد گفت: یک سری خطوط ریزشی و فرسوده وجود دارد که این نقاط در قالب طرح جامع فاضلاب اهواز، برطرف خواهد شد.

در بارندگی‌های پیش رو، زمان ماندآب‌ها کمتر خواهد بود

وی افزود: با توجه به میزان آبگرفتگی در برخی مناطق، از اوایل امسال یک سری اقدامات مشارکتی با شهرداری از جمله احداث ایستگاه پمپاژ و لوله‌گذاری در مناطقی همچون شهرک اهواز، کیانشهر و اطراف بهشت‌آباد انجام شد و قطعا در بارندگی‌های پیش رو، زمان ماندآب ها کمتر و اتفاقات پارسال رخ نخواهد داد.

بر اساس این گزارش یکی از مشکلات همیشگی شهر اهواز به هنگام بارندگی، وجود آبگرفتگی در نقاط مختلف این شهر است. در سال ۹۸ بعد از بارش باران در فصل زمستان شاهد آبگرفتگی چندین روزه در اهواز بودیم که با ورود آب به برخی از خانه ها، خسارت زیادی ایجاد شد.

تکمیل نشدن شبکه فاضلاب، فرسودگی و ریزش این شبکه در نقطه‌های مختلف، وضعیت خاص و شیب صفر زمین اهواز موجب شده تا این شهر در فصل بارش با مشکل بالازدگی فاضلاب و آب گرفتگی معابر به صورت بحرانی روبه رو شود اگرچه در طی سال های اخیر اقدامات خوب و موثری نسبت به کاهش زمان ماندآب ها صورت گرفته است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha