بختیار مرادی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این اقدام از محل اعتبارات استانی و بهعنوان بخشی از برنامهها احیا، اصلاح و حفاظت از منابع طبیعی و توسعه پایدار جوامع محلی انجام شده است.
وی افزود: بذرهای توزیع شده شامل انواع گیاهان مهم مرتعی نظیر جاشیر، کما، کنگر وحشی، آگروپایرون، اسپرس، فستوکا، یونجه و بروموس است.
رئیس اداره امور مراتع اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری کردستان، ادامه داد: هدف از طرح غنیسازی و احیای مراتع، حفاظت از خاک و جلوگیری از فرسایش آن، همچنین تأمین علوفه خوشخوراک برای دامها و در نهایت توسعه پوشش گیاهی است
مرادی اضافه کرد: عملیات بیولوژیک در قالب کپه کاری و بذرپاشی مراتع بعد از بارشهای پاییز آغاز و تا زمان اولین یخبندان در استان ادامه می یابد.
وی گفت: این اقدام به منظور بهبود شرایط طبیعی و اقتصادی منطقه و تأمین نیازهای دامداران و روستائیان صورت گرفته و میتواند نقش مهمی در افزایش کیفیت زندگی جوامع محلی ایفا کند.
به گزارش ایرنا، از مساحت ۲ میلیون و ۹۳۷ هزار هکتاری استان کردستان، بیش از ۶۰ درصد آن شامل یک میلیون و ۵۸۷ هزار هکتار آن را مراتع و جنگل تشکیل می دهد؛ در مجموع ۶۷ هزار خانوار روستایی استان بهره بردار بخش مراتع هستند و بهره برداران کردستانی ۶.۵ درصد علوفه کشور را تولید می کنند.
نظر شما