حاتم شکری روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: از سال ۱۳۸۴ تاکنون ۱۶۶ هزار نفر زیر پوشش این صندوق قرار گرفتند.
وی با بیان اینکه ضریب نفوذ بیمه اجتماعی روستاییان در همدان ۵۸ درصد است افزود: هم اکنون ضریب نفوذ بیمه اجتماعی در سطح کشور ۲۳ درصد است.
اهدا حکم بازنشستگی مستمری بگیران صندوق در روستاهای جوزان و حاجی آباد
مدیرصندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان همدان گفت: احکام مستمری بگیران ۱۰ نفر از بازنشستگان روستاهای جوزان و حاجی آباد بخش مرکزی شهرستان ملایر به آنها تقدیم شد.
شکری اظهار کرد: احکام مستمری بگیران در مناطق روستایی و عشایری در راستای تکریم مستمری بگیران به آنها اهدا می شود.
وی یادآوری کرد: ۵۲ کارگزاری در استان همدان به روستاییان وعشایر خدمات ارائه می دهند و تمام فرآیندهای بیمهای به صورت الکترونیکی است.
مدیرصندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان همدان با بیان اینکه ماهیت این صندوق اختیاری است، گفت: جامعه هدف صندوق ۲۸۹ هزار نفر در استان است.
شکری، عضویت در این صندوق را ظرفیت خوب و بی نظیر برای بیمه شدگان برشمرد و افزود: اگر کسی در سن ۵۰ سالگی بخواهد عضو صندوق شود در سن ۶۵ سالگی با ۱۵ سال سابقه بازنشسته می شود و کسانی که از دوران جوانی در این صندوق بیمه می شوند به تناسب سنشان سنوات بیشتری دریافت می کنند.
وی، انتقال سوابق بیمه شدگان را یک مزیت اعلام کرد و گفت: سوابق در این صندوق قابل انتقال به سایر صندوق های بیمه ای است یعنی طرف در این صندوق عضو شده می تواند سوابقش را به تامین اجتماعی ببرد و اگر کسی بیمه تامین اجتماعی دارد می تواند سوابقش را به این صندوق انتقال دهد.
مدیرصندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان همدان افزود: دریافت مستمری، کارافتادگی، بازماندگان و نقل و انتقال سوابق از مزیت های این صندوق است که اگر جامعه هدف ما از مزیت های این صندوق مطلع باشند به طور حتم از این مهم استقبال می کنند.
دو سوم حق عضویت بیمه عشایر از سوی دولت پرداخت می شود
مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر استان همدان با اشاره به اینکه دو سوم حق عضویت بیمه عشایر از سوی دولت پرداخت می شود افزود: حق بیمه سالیانه است، امکان نقل و انتقال سوابق وجود دارد و بیمه تکمیلی برای مستمری بگیران در نظر گرفته شده است.
شکری گفت: تمامی افراد بدون بیمه ۱۸ تا ۵۰ سال با عضویت در این صندوق می توانند از یارانه دولتی که برای اعضا در نظر گرفته میشود، برخوردار شوند.
شکری یادآوری کرد: مادران غیر شاغل روستایی و عشایری دارای سه فرزند، به صورت رایگان و به مدت هفت سال به طور رایگان بیمه میشوند و حق بیمه آنها توسط دولت پرداخت میشود و نیز مادرانی که فرزند چهارم و پنجم آنها به دنیا بیاید ۲ سال به سابقه بیمهای آنها افزوده میشود.
وی اظهار کرد: این صندوق با سرمایه گذاری در صنایع بزرگ کشور از منابع مردم حفاظت کرده و هماینک یک صندوق پایدار، فعال و بدون کسری و منابع هستیم.
نظر شما