محمد میری دیسفانی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: به صورت طبیعی هر سال در اوج برداشت محصول زعفران، شاهد کاهش قیمت این محصول در بازار هستیم.
وی ادامه داد: اما به محض کاهش روند تولید و آخر فصل رسیدن برداشت زعفران، قیمت دوباره اصلاح شده و به سمت قیمت واقعی محصول حرکت میکند.
معاون جهاد کشاورزی خراسان رضوی با بیان اینکه هم اکنون در اوج برداشت محصول زعفران قرار داریم، اظهار کرد: با توجه به شرایط جوی شاهد نوسان شدید قیمت این محصول هستیم.
وی بیان کرد: به دلیل پیشگیری از ضرر و زیان کشاورزان به میزان پاسخگویی به هزینه های برداشت محصول اقدام به فروش زعفران کنند و بقیه محصول شان را در شرایط استاندارد تعریف شده و در زمان مطلوب بفروشند.
میری دیسفانی ادامه داد: در این مدت با نگهداری مطلوب به لحاظ نور و رطوبت از کاهش کیفیت محصول جلوگیری کنند.
هم اکنون ۹۶ هزار هکتار اراضی زیر کشت زعفران در خراسان رضوی است که امسال بین ۲۴۰ تا ۲۶۰ تن تولید محصول زعفران در استان پیش بینی می شود.
خراسان رضوی با تولید سالانه بین ۳۰۰ تا ۳۲۰ تن محصول راهبردی زعفران رتبه اول تولید زعفران در کشور و جهان را دارد.
نظر شما