به گزارش خبرنگار ایرنا دکتر جبرائیل رزمجو معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی روز چهارشنبه در آئین گشایش کتابخانه تخصصی عربی این مرکز علمی گفت: این مجموعه، یکی از مجهزترین کتابخانههای شمالغرب کشور است و به پایگاههای اطلاعاتی دسترسی دارد.
وی افزود: این کتابخانه در میان کتابخانههای مجموعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، جزو کتابخانههای برتر دانشگاهی است و می تواند به به روز ترین پایگاههای اطلاعاتی وصل شود.
دکتر مسروه مختاری رئیس کتابخانه مرکزی دانشگاه محقق اردبیلی نیز در این آئین گفت: این کتابخانه در سال ۱۳۵۷ تاسیس و در سال ۱۳۶۹ فعالیتهای فنی خود را آغاز کرده است و در حال حاضر در این کتابخانه ۹۸ هزار و ۵۲۰ نسخه کتاب فارسی، ۱۱ هزار و ۹۵۱ نسخه کتاب غیرفارسی، ۲۳ هزار و ۴۲ نسخه کتاب مرجع، ۵ هزار و ۶۱۰ عنوان پایاننامه و ۲ هزار و ۱۷۹ عنوان طرح تحقیقاتی موجود است.
وی از وجود ۸۵ هزار و ۳۰۰ نسخه کتاب الکترونیکی فارسی و سه میلیون و ۸۰۰ نسخه کتاب الکترونیکی غیرفارسی در این کتابخانه خبر داد و افزود: به ۲۴ پایگاه اطلاعاتی آنلاین داخلی و خارجی و بیش از ۲ هزار و ۸۷۰ پایگاه اطلاعاتی آفلاین خارجی دسترسی داریم.
رئیس کتابخانه مرکزی دانشگاه محقق اردبیلی ادامه داد: امسال بیش از ۱۰ میلیارد ریال برای خرید کتاب در این دانشگاه تخصیص یافته و سالن مطالعه کتابخانه مرکزی تجهیز شده و بیش از یک هزار کتاب پرمخاطب موجود صحافی شده است.
وی با اشاره به حضور حدود یک هزار و ۵۰۰ دانشجوی بینالمللی در دانشگاه محقق اردبیلی، خاطرنشان شد: امکان راه اندازی کتابخانه به زبانهای دیگر نیز وجود دارد.
در ادامه این آئین، از کتب اعضای هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی که طی یک سال گذشته منتشر شده است و همچنین از ایستگاه مطالعه و لوگوی کتابخانه مرکزی دانشگاه محقق اردبیلی رونمایی شد.
به گزارش ایرنا، دانشگاه محقق اردبیلی ۱۰ دانشکده دارد که هفت دانشکده در شهر اردبیل و ۳ دانشکده در شهرهای پارسآباد، مشگینشهر و نمین است و دانشگاه محقق اردبیلی در رتبهبندی ISC رتبه ۱۷ کشور را دارا است و در رتبهبندی شانگهای نیز در حوزه مهندسی مواد رتبه اول، در حوزه مهندسی انرژی رتبه ششم و در حوزه کشاورزی رتبه هفتم کشور را کسب کرده است.
استان اردبیل با ۱۲ شهرستاندر شمال غرب ایران واقع شده است.
نظر شما