جمشید یوسفی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: امسال زعفران در این مراکز به عنوان یک کالای بورسی تحویل گرفته می شود.
وی اظهار کرد: در سال جاری محصول تولید شده از کشاورزان تحویل گرفته می شود و زعفران سالهای قبل کشاورز به هیچ عنوان پذیرش نخواهد شد.
رییس اداره تعاون روستایی تایباد با بیان اینکه مرکز تحویل زعفران نسبت به وزن محموله های تحویلی از سوی کشاورزان هیچ گونه محدودیتی نداشته است، ادامه داد: بهره بردارانی که تمایل به تحویل محصول خود را دارند باید برای انجام مراحل اداری به جهاد کشاورزی محل سکونت خود مراجعه کنند.
وی گفت: زعفران تحویل داده شده پس از انجام آزمایشات پیش بینی شده با گذشت سه روز بعد از تایید نهایی آن، به عنوان یک کالای بورسی در سامانه های مورد نظر ثبت خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه تایباد یکی از قطب های تولید زعفران کشور به شمار می رود، بیان کرد: کشتزارهای این منطقه با افزون بر هشت هزار و ۸۵۰ هکتار سطح زیر کشت زعفران جایگاه سوم استان را دارد.
یوسفی اضافه کرد: پیش بینی می شود امسال بیش از ۲۷ تن زعفران از کشتزارهای این شهرستان تایباد برداشت و روانه بازار مصرف شود.
برداشت زعفران در تایباد همه ساله از اواخر مهر آغاز می شود و تا نیمه آذرماه ادامه خواهد داشت که در هر هکتار ۱۸۰ نفر روز اشتغال زایی به همراه دارد.
سالانه ۳۰ نوع محصول زراعی و ۲۵ نوع محصول باغی در تایباد تولید می شود، بخش کشاورزی این شهرستان بیش از ۶ هزار بهره بردار دارد.
شهرستان ۱۴۵ هزار نفری تایباد در فاصله ۲۲۵ کیلومتری جنوب شرقی مشهد قرار دارد.
نظر شما