به گزارش ایرنا، محمدرضا رضایی روز پنجشنبه پس از پایان بازدید از طرح های عمرانی در بهشهر گفت: از بین طرح هایی که امروز مورد بازدید قرار گرفت پل زیر قوسی در روستاهای بالادست با رشد ۹۰ درصدی به انتهای کار خود رسید و به زودی به بهره داری خواهد رسید.
وی خاطر نشان کرد: عملیات اجرایی سد و احداث پل زیرقوسی گلورد که دومین پل بزرگ کشور است هم به لحاظ گردشگری و هم به لحاظ مهندسی منحصر به فرد و از جایگاه بالایی برخوردار است.
این مقام مسوول، در ادامه پیشرفت ساخت مسکن برای جامعه هدف در شهرستان بهشهر و گلوگاه را مثبت ارزیابی کرد و گفت: با همت مدیران اجرایی و نماینده مجلس ساخت مسکن چه از لحاظ کمیت و چه از نظر کیفیت مراحل پایانی را طی میکند و ساخت مسکن در شرق مازندران نسبت به شهرهای دیگر پیشرفت فیزیکی خوبی دارد.
رئیس کمیسیون عمران مجلس در ادامه توسعه راههای روستایی را نیازمند منابع مالی دانست که باید کمک شوند تا پروژههای نیمه کاره راههای روستایی به اتمام برسد.
وی گفت: در اهمیت کریدور شمال و جنوب تقاطعهایی نیازمند تکمیل این پروژه بزرگ است که بعضی غیر هم سطع و بعضی هم زیر گذر باید اجرایی شود.
رضایی، همچنین از توافق وزرات راه و شهر سازی با کمیسیون عمران مجلس در ساخت دو پروژه غیر همسطح خبر داد و گفت: به زودی این پروژهها آغاز به کار و عملیاتی خواهند شد.
به گزارش ایرنا، مازندران با برخورداری از سه بندر مهم امیرآباد، نوشهر و فریدونکنار و قرار گرفتن در موقعیت جغرافیایی خاص باتوجه به سیاست گذاریهای دیپلماسی اقتصادی دولت چهاردهم باشکوفایی ظرفیتها و توسعه صادرات این روزها جایگاه امن تولید و اشتغال پایدار و پل ارتباطی ایران در کریدور شمال به جنوب است.
دستیابی به اقتصاد مقاومتی با مشخصات درون زا و برون نگر بودن نیازمند شناسایی بازارهای هدف در سراسر جهان و گسترش صادرات به منظور تحقق افزایش تولید و ایجاد اشتغال بیشتر در کشور است.
حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در تبیین مشخصه های اقتصاد مقاومتی تاکید کردند که این اقتصاد درون زا است. یعنی از دل ظرفیتهای کشور و مردم میجوشد. رشد این نهال به امکانات کشور متکی است. اما اقتصاد مقاومتی درون گرا نیست. یعنی اقتصاد کشور، محدود و محصور داخل کشور نمیشود. این اقتصاد با اقتصاد جهانی تعامل دارد و با قدرت با آنها روبرو میشود، پس اقتصاد مقاومتی درونزاست ولی درون گرا نیست.
بسترسازی توسعه پایدار با رفع موانع صادرات به عنوان موتور متحرک چرخه اقتصاد می تواند در تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی و توسعه هر چه بیشتر نقش آفرینی داشته باشد.
نظر شما