به گزارش خبرنگار ایرنا، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در این آیین با اشاره به آیات و روایات گفت: خوشا به حال انسانهایی که با کمک به مردم توشه آخرت را فراهم میکنند.
حجتالاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه افزود: این زمینی که اهدا شده صدقه جاریه است و تا زمانی که دنیا دنیاست، صدقه به بانیان آن خواهد رسید.
وی اضافه کرد: قطعا انس و محبت به اهل بیت(س)، خیران را به این سمت سوق میدهد تا زمینی که ارزش مالی بالایی دارد را تقدیم کنند.
وی ادامه داد: این مکان باید دارالفنون استان قم شود تا امیرکبیرها و شخصیتهای بزرگی در آن تربیت شوند.
خسروپناه خاطرنشان کرد: دانش آموزانی که در این مجتمع آموزشی درس میخوانند باید بدانند که حاج محمدعلی عظیمی و خانوادهاش چه کسانی بودند که اینگونه ثروت خود را تقدیم کردند.
وی گفت: با این اقدام زنجیره تولید کفش را شروع شد و امیدواریم با اقدامات سایر مسوولان این زنجیره در استان قم تکمیل شود.
وی تاکید کرد: دانشگاه تولید کفش باید در قم بهصورت بینالمللی راهاندازی شود تا زنجیره تولید کفش از دانش تا اجرا در استان شکل گیرد.
استان قم با مشکل تامین زمین برای احداث مدرسه مواجه است
مدیرکل آموزش و پرورش قم نیز در این مراسم گفت: امروز یک هنرستان و ۲ مدرسه کلنگ زنی شد.
علیرضا رحیمی افزود: مشکل احداث مدرسه در قم تامین زمین است که خوشبختانه زمین این مدرسه توسط مرحوم عظیمی به آموزش و پرورش اهدا شد.
استان قم نیازمند ۲۷۰ مدرسه است
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز قم نیز در این مراسم گفت: به لحاظ نیاز سرانه آموزشی استان نسبت به میانگین کشور، نیازمند احداث ۱۲۳ مدرسه ۱۲ کلاسه هستیم.
احمدرضا اجتهادی افزود: از سوی دیگر نسبت به برنامه توسعه هفتم که میانگین سرانه آموزشی کشور باید ۶.۱ مترمربع باشد، در استان قم نیازمند ۲۷۰ مدرسه ۱۲ کلاسه تا پایان سال ۱۴۰۷ خواهیم بود.
وی اضافه کرد: این مجتمع در زمینی به مساحت ۹ هزار و ۵۰ مترمربع میباشد که هنرستان با زیربنای پنج هزار مترمربع و ۲ مدرسه با زیربنای چهار هزار و ۵۰۰ مترمربع و با ۲ هزار و ۵۰۰ مترمربع محوطهسازی احداث میشود.
وی با بیان اینکه مدارس باید بتوانند خودکفا باشند، گفت: در این راستا ۲ کار ویژه ایجاد فضای تجاری و سامانههای خورشیدی در مدارس در دستور کار است.
نماینده خیران نیز گفت: تاسیس هنرستانی ویژه که در راستای آموزش و توسعه صنعت کفش فعالیت خواهد کرد، اقدام مهمی برای ایجاد اشتغال در کشور است.
احمدعلی مهدیپور افزود: این صنعت با مصرف پایین آب و تولید کم آلاینده ها، دوستدار محیط زیست محسوب میشود.
وی اضافه کرد: این هنرستانی ویژه است که با آموزش مبتنی بر صنعت که علاوه بر انتقال دانش روز دنیا در این حوزه تخصصی، انسان های کارآمد تربیت می کند که می توانند به ایجاد بنگاههای اقتصادی زود بازده کمک کنند.
وی ادامه داد: با تمهیدات اندیشیده شده، با ایجاد فضای تجاری، دانش آموز در کنار فضای آموزشی در کارگاه تولید کفش نیز فعالیت خواهند کرد.
مهدیپور ابراز امیدواری کرد: با بستری که امروز ایجاد شده، این اتفاق خاص سرمنشایی باشد که این نوع آموزش در کشور توسعه یابد.
استاندار، فرماندار، فرمانده سپاه، اعضای مجمع خیرین مدرسه ساز و اعضای شورای اسلامی شهر قم در این مراسم حضور داشتند.
نظر شما