به گزارش خبرنگار ایرنا، سعید رازانی شامگاه پنجشنبه در نشست با مدیران دستگاههای اجرایی و صنعت برق استان اظهار کرد: موضوع ناترازی انرژی بهعنوان یکی از چالشهای اساسی کشور مطرح است و باید از هر امکاناتی برای حل ناترازی انرژی استفاده کنیم و رفع آن نیازمند تعامل، همکاری و هماهنگی ادارات، صنایع، واحدهای تولیدی و مردم است.
وی با تاکید بر اینکه شرکت برق موظف است زمانبندی قطع برق را از طریق رسانه ملی و فضای مجازی به اطلاع عموم برساند، افزود: شرکت توزیع برق با همکاری پدافند غیرعامل استانداری باید رزمایشی در خصوص تامین برق جایگزین بیمارستانها و مناطق حساس انجام دهد.
بازرس کل لرستان با اشاره به شروع فصل سرما تاکید کرد: خبازی ها باید برای شرایط بحرانی دوگانهسوز شوند تا در شرایط اضطرار، مردم نگران تامین نان مورد نیاز خانوار خود نشوند ، همچنین رزمایشی برگزار تا از امکانات و توانمندیهای خبازی ها در شرایط ویژه اطمینان حاصل شود.
رازانی با بیان اینکه ادارات باید نهایت همکاری را در این زمینه داشته باشند، یادآور شد: اداراتی که نسبت به این موضوع بیاهمیت هستند، جهت تعقیب کیفری باید معرفی شوند.
وی اضافه کرد: شرکت گاز و برق استان باید از طریق مقتضی و هماهنگیها و جلسات بینبخشی هشدارهای لازم را جهت آمادگی ادارات علیالخصوص اداره کل آموزشو پرورش اعلام نمایند.
تامین ڗنراتور برای ادارات و اماکن حساس
معاون نظارت و بازرسی لرستان نیز با تاکید بر لزوم افزایش بهرهوری در استفاده از برق و ظرفیت ژنراتورها افزود: تامین ژنراتور بسیار ضروری است و ادارات و اماکن حساس از جمله بیمارستانها باید به این مهم تجهیز و بخشهای بیمارستانی همچون ICU ، ccu و اتاق عمل در مواقع حساس و کاربردی باید از ژنراتور استفاده کنند.
مصطفی کریمی با اشاره به اینکه استفاده از پنل های خورشیدی باید ترویج و فرهنگسازی شود عنوان کرد: نیروی انتظامی نیز در امر دخیل است و در مناطقی که بر اساس زمانبندی تعیین شده قطعی برق اجرا میشود، نسبت به افزایش واحدهای گشت سیار و نیروهای مستقر بهمنظور جلوگیری از سرقت احتمالی تجهیزات برق و افزایش حس امنیت روانی اقدام کنند.
به گزارش ایرنا در این نشست بر لزوم اطلاعرسانی قطعی برق مناطق علاوه بر وبگاه شرکت توانیر و اپلیکیشن برق من از طریق رسانه ملی بهصورت زیرنویس و مصاحبههای خبری و همچنین در خبرگزاری رسمی تاکید شد.
همچنین مصوب شد مراکز آموزشی و بیمارستانها در سطح استان از نظر تجهیز به دیزلژنراتور و تغذیه دوسویه کنترل شوند بهخصوص اتاق عمل و واحدهای icu , ccu
و واحدهای خبازی توسط اداره غله و اتاق اصناف بهمنظور برخورداری از دیزلژنراتور و برق اضطراری کنترل شوند.
براساس این گزارش مصوب شد برای مراکز حساس مانند بیمارستان ها مانوری با نظارت شرکت برق و مشارکت پدافند غیرعامل استانداری برگزار شود همچنین برای قطع برق صنوف و برخی واحدهای صنعتی که خارج از شهرک صنعتی هستند از طریق مکاتبه اطلاع رسانی شود تا آمادگی لازم را دراینخصوص داشته باشند.
همچنین شرکت توزیع برق استان باید اداراتی که نسبت به ناترازی انرژی بیاهمیت هستند را جهت تعقیب اداری به بازرسی کل استان معرفی نمایند و دیزلژنراتور جایگاههای سوخت توسط شرکت پخش فرآوردههای نفتی از حیث آمادگی برای ارائه سرویس کنترل و این جایگاهها مجهز به تجهیزات برق اضطراری باشند.
همچنین مقرر شد باتوجهبه اظهارات نماینده اداره غله تفاهمنامهای با یکی از بانک های عامل استان برای تجهیز خبازیها به دیزلژنراتور منعقد شود تا مبلغ یکهزار میلیون ریال به خبازیها تسهیلات پرداخت شود و دراینخصوص بازرسی کل استان پیگیریهای لازم را انجام دهد.
نظر شما