عروسک "گُل‌پَری" سفیر فرهنگ و هنر ایلام در نمایشگاه‌ ملی صنایع‌دستی 

ایلام - ایرنا - مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان ایلام گفت: عروسک‌های بومی این استان به ویژه عروسک "گُل پَری" به عنوان یکی از جذاب‌ترین دست‌بافت‌های عروسکی در نمایشگاه ملی صنایع‌دستی، مورد توجه و استقبال گسترده بازدیدکنندگان قرار گرفته است.

"فرزاد شریفی" روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، با اشاره به حضور موفق عروسک‌های سنتی ایلام در نمایشگاه‌ ملی صنایع‌دستی تهران، اظهار کرد: هدف اصلی از حضور این عروسک‌ها در نمایشگاه‌ها و جشنواره‌های مختلف، معرفی هرچه بهتر پوشش، فرهنگ و رسوم غنی مردم استان ایلام به سایر نقاط کشور و جهان است.

وی تصریح کرد: خوشبختانه این عروسک‌ها به عنوان سفیران فرهنگی استان، توانسته‌اند هویت و اصالت ایلام را به زیبایی به نمایش بگذارند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی استان ایلام گفت: خانم ثریا عهدی، صنعتگر توانمند شهرستان مهران، با خلق این عروسک‌های زیبا و اصیل، افتخار بزرگی را برای استان ایلام به ارمغان آورده‌ است.

شریفی گفت: حضور این بانوی هنرمند استان، در نمایشگاه جهانی "صنایع دستی و عروسک‌های اقوام" در کشور ژاپن طی سال گذشته و استقبال بی‌نظیر از این آثار، نشان از کیفیت بالای این محصولات و توانمندی هنرمندان ایلامی دارد.

وی با بیان اینکه در نمایشگاه اخیر صنایع دستی تمامی عروسک‌های تولیدی این بانوی ایلامی به فروش رسیده است، گفت: فروش بی سابقه این عروسک‌ها، نشان‌دهنده علاقه‌مندی مردم به این آثار هنری و صنایع‌دستی بومی است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی استان ایلام بیان کرد: این موفقیت، انگیزه‌ای مضاعف برای هنرمندان استان خواهد بود تا با تولید آثار متنوع‌تر و باکیفیت‌تر، به معرفی هرچه بهتر فرهنگ و هنر ایلام در سطح ملی و بین‌المللی ادامه دهند.

به گزارش ایرنا، سی و هفتمین نمایشگاه ملی صنایع دستی تهران از تاریخ ۲۳ الی ۲۶ آبان ۱۴۰۳ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌اللملی برگزار شد.

استان ایلام با ۱۵ صنعتگر درقالب یک اتحادیه و هفت تعاونی در رشته‌های گیوه‌بافی، گلیم‌بافی، احجام چوبی، میناکاری، حصیر بافی، چیت بافی، بافتنی‌های سنتی، چاقوسازی(بگده سازی) و یک غرفه سوغات در این نمایشگاه حضور داشت.

این استان دارای ۳۳ رشته فعال صنایع‌دستی با بیش از ۱۵۰ کارگاه دارای پروانه تولید و فعالیت ۱۰ هزار صنعتگر است.

گلیم نقش برجسته، چرم، نمد، گلیم، حصیر، جاجیم، سفال، سنگ و جواهر از جمله صنایع دستی شاخص استان ایلام محسوب می‌شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha