ایجاد بستر گفت و گو با مفاخر خوزستان از راههای تقویت وفاق اجتماعی است

اهواز - ایرنا - استاندار خوزستان‌ گفت: باید مولفه‌های وفاق اجتماعی را در بین مجموعه های مختلف تقویت کنیم که یکی از راه‌های مهم آن ایجاد بستر گفت و گو با مفاخر استان است.

به گزارش ایرنا ، سید محمدرضا موالی زاده روز یکشنبه در آیین سی و دومین هفته کتاب و کتابخوانی در کتابخانه مرکزی اهواز اظهار کرد: در هر جامعه‌ای به ۲ وجه سخت افزاری و نرم افزاری توسعه باید توجه کرد چون توسعه زمانی متوازن می شود که به تمامی ابعاد آن توجه شود.

وی افزود: توسعه ۲ وجه تمدنی و فرهنگی دارد و هیچگاه توسعه یک جانبه ما را به هدف نمی رساند چون انسان مجموعه ای از نیازهاست.

ایجاد بستر گفت و گو با مفاخر خوزستان از راههای تقویت وفاق اجتماعی است

استاندار خوزستان ادامه داد: هویت انسان در خلاقیت و شکوفایی شکل می‌گیرد و یکی از بسترهای خلاقیت مطالعه است که زمینه شکل گیری بسترهای نرم افزاری توسعه در جامعه ایجاد می‌شود.

وی تصریح کرد: مطالعه همواره مورد تاکید رهبر معظم انقلاب بوده و ایشان مطالعه را یک بخش جدی در زندگی خود قرار داده اند در حالی که مسئولیت های سنگینی نیز بر عهده دارند.

موالی زاده یادآور شد: هر جامعه ای با اهمیت دادن به کتاب، در مسیر رشد و توسعه حرکت کرده است البته فضای مجازی نیز اطلاعات زیادی در اختیار ما قرار می‌دهد.

ایجاد بستر گفت و گو با مفاخر خوزستان از راههای تقویت وفاق اجتماعی است

وی بیان کرد: ترویج و توسعه سالن های کتابخانه ها از ضروریات است اما باید در نظر گرفت که کتابخانه، قرائت خانه نیست بلکه باید به محلی برای گفت و گوهای اجتماعی تبدیل شود.

موالی زاده اظهار کرد: افراد صاحب نظر در رشته های مختلف مباحث خود را مطرح کنند تا از درون این افکار، افکار جدید و پخته ای متولد شود و در مسیر توسعه استان بکارگیری شوند.

وی خاطر نشان کرد: برای توسعه استان نیازمند انسان های توسعه یافته هستیم و باید در استانی که اقوام مختلف و صاحبان گویش و لهجه های مختلف زندگی می کنند، به سمت تحسین وفاق اجتماعی برویم.

استاندار خوزستان کتاب را یکی از راه های جلوگیری از آسیب های اجتماعی برشمرد و گفت: مطالعه آستانه تحمل افراد را بالا برده و از اضطراب و افسردگی می کاهد؛ کتاب درمانی می‌تواند به عنوان یک طب مکمل در کنار طب اصلی باشد و مهارت‌های زندگی را افزایش دهد همانگونه که علمای ما در طول تاریخ به کتاب و کتابخوانی تاکید فراوان داشتند.

وی ادامه داد: باتوجه به دیدگاه‌های رهبر معظم انقلاب، رئیس جمهور و وزیر ارشاد اسلامی، چشم انداز روشنی در زمینه کتاب و اهمیت کتاب خوانی وجود دارد و بی شک در آینده به مرور مشکلات کتابداران استان را به صورت جدی دنبال خواهیم کرد.

ایجاد بستر گفت و گو با مفاخر خوزستان از راههای تقویت وفاق اجتماعی است

۱۳۵۵ برنامه در سطح استان پیش بینی شده است

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی خوزستان گفت: شعار سی و دومین هفته کتاب و کتابخوانی "بخوانیم برای همدلی" است و لازم است از تمامی تلاشگران این عرصه قدردانی کنیم.

عباس حسین زاده افزود: جشنواره طعم کتاب با عشایر جشنواره ای است که از خوزستان آغاز شد و پس از همدلی دستگاه های خدمت‌رسان، باعث شد این خدمت فرهنگی به یک جشنواره ملی تبدیل شود اما همچنان برای توسعه آن نیازمند حمایت دستگاه ها و شرکت‌های استان هستیم.

به گزارش ایرنا، آیین افتتاح هفته کتاب و کتابخانی روز یکشنبه با حضور جمعی از مسئولان استان و کتابداران استان در کتابخانه مرکزی اهواز برگزار و در پایان از تعدادی از کتابداران تقدیر شد.

همچنین در ادامه با حضور استاندار خوزستان و جمعی از مسئولان بخش کودک کتابخانه مرکزی استان مجهز به کتابخانه و نرم افزارهای نوین کتاب و کتابخوانی به بهره برداری رسید.

در حال حاضر اکنون ۱۷۹ کتابخانه فعال در خوزستان وجود دارد که از ابتدای سال تاکنون ۲ کتابخانه دیگر در شهر شرافت شوشتر و شهر حر شوش به بهره برداری رسیده و کتابخانه راه دانش شهرستان کارون نیز در هفته کتاب افتتاح می شود.

افتتاح کتابخانه راه دانش شهرستان کارون، بهره برداری از بخش کودک کتابخانه مرکزی استان و رونمایی از پوستر نهال امید، جشن گرامیداشت هفته کتاب و گعده امین، بازگشایی کتابخانه های عمومی کوثر و جعفری شهرستان اندیمشک، رونمایی از پوستر "مثبت کتابخوون" در اهواز ، برگزاری کنگره متخصصان علوم اطلاعات، نشست نقد و بررسی کتاب ، افتتاح سومین دوره جشنواره طعم کتاب با عشایر و رونمایی از پوستر "اهدای کتاب اهدای دانایی" از جمله برنامه‌های این هفته است.

روز ۲۴ آبان روز کتاب و کتاب خوانی در ایران می باشد؛ اما تا یک هفته بعد از آن هفته کتابخوانی نامیده شده است. روز جهانی کتابخوانی ۲۴ آپریل می باشد. این روز مصادف با روز مرگ ویلیام شکسپیر و سروانتس می باشد. در روز جهانی کتابخوانی با خرید هر عدد کتاب یک شاخه گل نیز هدیه داده می شود. تاریخ روز جهانی کتابخوانی سال ۱۹۹۵ توسط یونسکو تعیین شده است.

هفته کتاب و کتابخوانی از ۲۳ تا ۳۰ آبان ماه است و در این هفته برنامه های مختلف فرهنگی در سطح استان پیش بینی شده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha