به گزارش ایرنا، ایوب رحیمی روز دوشنبه با اعلام این خبر به رسانه ها اظهار کرد: از ابتدای امسال تاکنون ۸۳ نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در هرمزگان تشکیل شد که در این نشستها مشکلات ۳۵۶ پرونده واحدهای تولیدی استان بررسی و تعداد ۲۰۶ مصوبه برای حل و فصل مشکلات واحدها برای دستگاه های اجرایی ارسال شده است.
وی، بیشترین مشکلات واحدهای تولیدی هرمزگان را برای جهش تولید در استان، کمبود نقدینگی، قیمت بالای نرخ ارز، بالا بودن نرخ تسهیلات بانکی، افزایش قیمت مواد اولیه، مشکلات زیرساختی و قطع انرژیهای آب، برق و گاز عنوان کرد.
معاون امور صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان توضیح داد: یکی از از رویکردهای سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بازگشایی واحدهای تولیدی و صنعتی راکد و نیمهکاره به چرخه تولید و فعالیت است.
رحیمی یادآور شد: باتوجه به اهمیت موضوع و بهمنظور بررسی و اتخاذ تصمیم در خصوص حل و فصل مشکلات واحدهای تولیدی بهویژه در موارد مربوط به تکمیل و راهاندازی طرحهای نیمه تمام، تامین مالی، تعیین تکلیف بدهیهای معوق و همچنین برطرف کردن مشکلات مرتبط با محیط زیست و رفع موانع صادراتی هر هفته نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان تشکیل میشود.
نظر شما