به گزارش خبرنگار ایرنا، مهران امیری شامگاه چهارشنبه در جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی در سالن جلسات اتاق بازرگانی استان اظهار کرد: خرید برق برای واحدهای صنعتی استان حدود ۴۸۰ مگاوات و مصرف برق صنعتی استان در تابستان ۸۰ مگاوات است که معادل یک ششم مصرف صنعتی خریداری شده بشمار میرود.
وی با بیان اینکه تابستان امسال سه روز در هفته قطعی برق برای شهرکهای صنعتی لرستان اعمال شد، افزود: این اقدام خسارت بالایی را به این واحدها وارد کرد.
مدیرعامل شرکت توزیع برق لرستان با بیان اینکه ۴۰ مگاوات نیروگاه در شهرکهای صنعتی داریم، تاکید کرد: این نیروگاه ها گازی بوده و تجدیدپدیر نیستند، اما میتوان با جذب سرمایهگذار انرژی خورشیدی را در این نیروگاهها ایجاد کرد.
امیری با بیان اینکه در پیک بار سال آینده اختیارات استانی افزایش پیدا خواهد کرد، افزود: این اختیارات میتواند مدیریت مصرف برق و تولید آنرا در استان بهینه کند.
وی تصریح کرد: بر اساس ماده سه قانون مانعزدایی از توسعه صنعت برق، افزایش قیمتها به جای ابتدای سال در اواخر آبان ماه در قبوض اعمال و موجب نارضایتی واحدهای تولیدی شد که مصوب شد واحدهای تولیدی بهای قبوض قبلی را پرداخت و قبوض جدید را تا تعیینتکلیف نهایی اقساطی بدهند.
مدیریت مصرف برق به استان واگذار شود
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی لرستان نیز با اشاره به اینکه پنج پست پایدار تخصصی برای شهرکهای صنعتی استان ایجاد شده است، گفت: این پست ها توان تولید ۱۰۲ مگاوات برق دارند که تا پایان سال آینده وارد مدار خواهند شد.
فرزاد محمدی عنوان کرد: ۶۱ مگاوات برق نیز از طریق انرژی های تجدیدپذیر در استان تولید میشود، همچنین برای تامین انرژی خورشیدی نیز در پنج شهرک استان مناطق تخصصی ایجاد شده است.
وی با بیان اینکه نیاز شهرکهای صنعتی استان به برق حدود ۹۰ مگاوات بر ساعت است، تاکید کرد: این میزان معادل یک واحد صنعتی اصفهان هم نمیشود و انتظار میرود اعمال خاموشی و مدیریت مصرف برق به استان واگذار شود.
نظر شما