به گزارش خبرنگار ایرنا، جواد بازرگان روز پنجشنبه در اولین نشست استانی هم اندیشی و توانمندسازی مدیران، مشاوران و روانشناسان مراکز تخصصی ازدواج و خانواده استان با قدردانی از فعالیت مراکز مشاوره تخصصی در حوزه جوانان افزود: کار این مراکز بسیار سخت و طاقت فرساست و به نوعی در خط مقدم حوزه ورزش و جوانان نقش ایفا میکنند.
وی با بیان اینکه دی ماه سال ۸۹ تصمیمی مبنی بر ادغام سازمان ملی جوانان با تربیت بدنی گرفته شد، اضافه کرد: در نهایت این اقدام به تشکیل وزارت ورزش و جوانان منجر شد.
مدیرکل ورزش و جوانان استان زنجان ادامه داد: زمانی که قانونی تحت عنوان اختیارات و ظایف ورزش و جوانان مهر سال ۹۹ و در ۹ ماده و هشت تبصره ابلاغ شد، وظایف جوانان نیز به صورت گسترده ای اعلام شد.
وی با بیان اینکه یک بخش بزرگی از وظایف در قالب نقش دبیرخانه ای و در حوزه هایی نظیر اوقات فراغت، تسهیلات و مسکن و غیره بود، گفت: این اداره کل در این بخش ها نقش پیگیری را بر عهده دارد.
بازرگان با بیان اینکه در برخی بخش ها نیز به صورت مستقیم ورود پیدا می کنیم، افزود: یکی از حوزه های مهم، ازدواج جوانان بوده که در این خصوص دستورالعمل های مربوطه نیز تدوین و ابلاغ شده است.
وی، تشویق جوانان به امر ازدواج را امری مهم عنوان کرد و افزود: مراکز مشاوره نیز در قالب دستور العمل ها و آئین نامه های مربوطه نقش محوله را ایفا می کنند.
بازرگان با تاکید بر اینکه خانواده اصلی ترین کانون پرورش نسل آینده محسوب می شود، اظهار داشت: حضور مراکز مشاوره در مواقعی که خانواده دچار مشکل شده بیش از گذشته احساس می شود.
این مسوول با بیان اینکه پیش از این نگاهی متفاوت به مراکز مشاوره وجود داشت، خاطرنشان کرد: هم اکنون با گسترش چنین مراکزی مراجعه و دسترسی گروه های هدف بهبود یافته است.
وی یادآور شد: مشاوره ها و خدمات دهی مناسب به گروه های هدف می تواند وضعیت بهتری را ترسیم کند.
نظر شما