امام جمعه دزفول: برای تکمیل کارخانه قند از سرمایه‌گذاران بومی استفاده شود

دزفول-ایرنا- امام جمعه دزفول بر ضرورت تکمیل ساخت کارخانه قند شهدای این شهرستان تاکید کرد و از فرماندار خواست تا از سرمایه‌گذاران بومی و داری توانمندی لازم استفاده شود.

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام مسعود بهرام‌پور در خطبه‌های این هفته نمازجمعه دزفول در حسینیه ثارالله بیان کرد: صنایع بسیار خوبی در دزفول وجود دارد که نیمه کار مانده‌اند و عزمی برای تکمیل آنها نیست.

وی با اشاره به اینکه طرحهای اقتصادی نیمه تمام زیادی در کشور وجود دارد که به آنها توجهی نمی‌شود اظهارکرد: دولت‌ها تکمیل طرحهای نیمه تمام دولت قبل را در دستور کار قرار دهند.

خطیب جمعه دزفول بیان کرد: کارخانه قند شهدای دزفول که به اندازه ۱۰ کارخانه قند می‌تواند تولید داشته باشد برای کشت چهار هزار هکتار زمین کشاورزی طراحی شده است.

حجت الاسلام بهرام‌پور ادامه داد: کشت چغندرقند باعث افزایش محصولات دیگر می‌شود و نیاز کشور را به این محصول برطرف می‌کند.

وی اضافه کرد: کشاورزان بیش از سه هزار تن چغندرقند کشت می‌کنند ولی مجبورند محصول را به استانهای دیگر صادر کنند و تا زمانی که قرارداد نداشته باشند امنیت برای کشت ندارند و در معرض ضرر هستند.


امام جمعه دزفول با تاکید بر اینکه کشاورزان با هر قیمتی که کارخانه‌ها بخواهند قرارداد می‌بندند ضمن قدردانی از نماینده و فرماندار دزفول برای پیگیری مشکلات این کارخانه گفت: اگر کارخانه قند راه‌اندازی شود مشکلات زیادی از کشاورزان چغندرکار حل می‌شود.

حجت الاسلام بهرام‌پور تصریح کرد: ستاد اجرایی فرمان امام متولی این پروژه بزرگ است، استاندار خوزستان نیز باید پیگیری کند تا این کارخانه که حدود ۵۰ درصد پیشرفت دارد همراه با صنایع جانبی تکمیل شود زیرا این کارخانه، حدود پنج هزار اشتغال مستقیم و غیرمستقیم به همراه خواهد داشت.

وی پیشنهاد ‌کرد: به جای توسعه نیشکر، مردم برای تکمیل این پروژه شریک شوند زیرا دزفول سرمایه گذاران بسیار زیادی دارند و می‌توانند ورود کنند تا ضمن تکمیل این کارخانه مهم، سرمایه‌شان در امان بماند.


حل معضل بیکاری، یکی از مهمترین مطالبات مردم است
حجت‌الاسلام بهرام‌پور در فراز دیگری از خطبه‌های امروز دزفول گفت: مطالبه مقام معظم رهبری و همه ملت از مسوولان، حل مشکل اشتغال و بیکاری است.

وی با بیان اینکه مشکلات اقتصادی زیادی به واسطه بیکاری در جامعه ایجاد شده است افزود: حل مشکل بیکاری باید یکی از نخستین الویت‌های همه ارکان نظام از قوه قضائیه گرفته تا مقننه، مجریه و حتی شرکت‌های خصوصی و کارآفرینان باشد.

خطیب جمعه دزفول با تاکید بر اینکه کشاورزی، صنعت، تعاونی‌ها از مهمترین ارکان اقتصادی کشور باید در این امر فعال شوند تاکید کرد: از همه اقشار جامعه که می‌توانند در کارآفرینی نقش داشته باشند انتظار می‌رود به این موضوع ورود کنند زیرا اشتغال مسئله‌ای نیست که اگر دولت امکان تحقق آن را نداشت از بقیه ارکان جامعه ساقط شود بلکه همه باید برای تحقق اشتغال تلاش کنند.

وی تلاش برای حل مشکل اشتغال رایک وظیفه و تکلیف دانست و گفت: والدین در تربیت فرزندان اشتغال را مدنظر قرار دهند تا وقتی فرزندان به سن مناسب رسیدند بتوانند برای خود اشتغالزایی کنند.

امام جمعه دزفول با بیان اینکه داشتن مدرک تحصیلی انحراف پیدا کرده است افزود:خانواده‌ها به واسطه داشتن تحصیلات تلاشی برای اشتغال فرزند نمی‌کردند که آسیبهایی حاصل شد؛ هزاران مدرک در دست جوانان است ولی جوانان جویای کار اداری هستند در حالی که ادارات محدود است، این امر به یک آفت بزرگ برای جامعه تبدیل شده است.

وی ضمن انتقاد از بی توجهی برخی مسوولان نسبت به وضعیت اشتغال خاطرنشان کرد: برخی مسوولان جوانی که در عرصه اقتصادی فعالیت می‌کند را یک ماه برای یک امضا معطل می‌کنند که باید در آخرت جوابگو باشند.

خطیب جمعه دزفول تصریح کرد: فرد کارآفرینی که سرمایه‌اش را برای ایجاد اشتغال گذاشته است نباید معطل یک امضا باشد، چنین وضعیتی باعث می‌شود فردی که سرمایه دارد فقط به دنبال سرمایه اندوزی باشد.

امام جمعه دزفول در فراز دیگری از خطبه‌های امروز، هفته بسیج را نیز تبریک گفت و افزود: این مملکت هرچه دارد از بسیج دارد.

وی افزود: این کشور برای رسیدن به سربلندی و عزت، فرهنگ جهادی و عملکرد بسیجی دارد.

حجت الاسلام بهرام‌پور اظهار امیدواری کرد: طبق فرمایشات مقام معظم رهبری، باید با تلاش و ایستادگی و حمایت از خدمتگزاران کشور، با تکیه بر فرهنگ بسیجی آنچنان که شایسته است کشور را ارتقا دهیم.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha