۳ آذر ۱۴۰۳، ۱۰:۱۵
کد خبرنگار: 2581
کد خبر: 85667681
T T
۳ نفر

برچسب‌ها

لبخند رضایت محرومان گلستانی از خدمات پزشکان جهادی
فعالیت دوازدهمین بیمارستان صحرایی گلستان در روستای قلعه قافه مینودشت

گنبدکاووس- ایرنا- پزشکان هم‌پیمان گروه‌های جهادی با خدمت صادقانه و بی‌منت مانند فرشتگانی بی‌ادعا، نقش مهمی در بالابردن شاخص‌های سلامت و دسترسی ساکنان مناطق محروم گلستان به خدمات درمانی دارند و توانسته‌اند لبخند رضایت را بر لبان آنان نشانده و امید از دست رفته‌شان را به آنان بازگردانند.

به گزارش ایرنا، زدودن رنج و غم بیماری از چهره و جسم ساکنان مناطق کم برخوردار گلستان از سوی پزشکان گروه‌های جهادی، گامی برای جبران کمبودها و محرومیت‌های درمانی به‌جای مانده از سال‌های گذشته است که قلب مردم این مناطق را گرمای دوباره می‌بخشد.

سالروز حضور رهبر معظم انقلاب برای کمک به زلزله‌زدگان فردوس در ۵۶ سال پیش به عنوان آغاز تشکیل گروه‌های جهادی شناخته می‌شود و بعد از آن هم ایشان در مناسبت‌ها و برنامه‌های گوناگون بر کار جهادی با محوریت محرومیت‌زدایی تاکید کردند.

جوانان انقلابی پیرو فرامین رهبری از بیش از یک دهه گذشته با علاقه بیشتری به فعالیت‌های جهادی روی آوردند که این رویکرد پس از شیوع کرونا به اوج خود رسید و هر ساله شاهد حضور جهادگران در مناطق محروم برای خدمت خداپسندانه به مردم هستیم.

سرهنگ باقر رحمانی معاون هماهنگ‌کننده سپاه نینوا گلستان از به‌کارگیری ۲ هزار و ۵۰۰ گروه جهادی عمومی و تخصصی در سالجاری خبر داد و گفت: ۱۲ هزار خدمت در قالب اردوهای جهادی به مردم محروم استان ارائه شده است‌.

فرمانده سپاه نینوا گلستان هم بیان کرد: سپاه نینوا در یک سال گذشته و با همکاری بسیج جامعه پزشکی، بیمه‌های سلامت و تامین اجتماعی اقدامات خوبی در خدمات رسانی به مردم مناطق محروم و کمتربرخوردار استان انجام داده است.

جهاد پزشکان جهادی در مناطق محروم گلستان

سردار علی ملک‌شاهکوهی اجرای طرح ۳۰ شب ۳۰ مسجد با خدمت‌رسانی به چهار هزار نفر، اعزام تیم‌های پزشکی در قالب طرح شهید «رهنمون» و ارائه خدمت به ۵۴ هزار نفر، برپایی موکب درمانی اربعین و نیز جاماندگان در گلستان و خدمات‌رسانی به ۳۰ هزار نفر و برپایی درمانگاه‌های تخصصی با برخورداری چهار هزار نفر را از جمله اقدامات بهداشتی و درمانی سپاه نینوا گلستان با همکاری بسیج جامعه پزشکی این استان برشمرد.

فعالیت ۲۰ گروه جهادی در حوزه بهداشت و درمان گلستان

پزشکان عمومی و متخصص گلستان با عضویت در ۲۰ گروه جهادی حوزه بهداشت و درمان با عنوان «شهید رهنمون» با الگوگیری از بزرگمردانی چون حاج قاسم سلیمانی به عنوان جهادگر واقعی عرصه دفاع از مظلومان و کمک به نیازمندان، همگام با گروه‌های جهادی فعال در بخش‌های دیگر، در میدان خدمت به محرومان حضور دارند.

رییس سازمان بسیج جامعه پزشکی گلستان روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: ۲۰ گروه جهادی با نام شهید رهنمون با حضور در مناطق کمتربرخوردار به عنوان بازوی پرتوان به کادر بهداشت و درمان استان در مسیر ارائه خدمت به اقشار محروم کمک می‌کنند.

دکتر حجت‌الله یامی، بالابردن نمودار سلامت و عدالت اجتماعی در دسترسی به خدمات سلامت محور تمام گروه‌های جامعه را از مهمترین اهداف فعالیت گروه‌های جهادی برشمرد و اظهار کرد: این گروه‌ها تمام مناطق کم برخوردار در ۱۴ شهرستان استان گلستان را پوشش می‌دهند.

وی با اشاره به اینکه هر گروه جهادی حداقل ۱۰ عضو از پزشک عمومی، متخصص، دارویار، بهورز، ماما، کارشناش تغذیه و روانشناس دارد، افزود: ارائه آموزش‌های بهداشتی و خدمات درمانی، دارویی و دندانپزشکی توسط پزشکان عمومی و متخصص از جمله فعالیت‌های گروه‌های جهادی محسوب می‌شود.

رییس سازمان بسیج جامعه پزشکی گلستان از برپایی هرساله یک بیمارستان صحرایی برای خدمت به مردم استان خبر داد و بیان کرد: امسال دوازدهمین بیمارستان صحرایی برای خدمت به مردم محروم در روستای قلعه‌قافه شهرستان مینودشت برپا شد.

فعالیت دوازدهمین بیمارستان صحرایی گلستان

به گزارش ایرنا، بیمارستان صحرایی جامعه پزشکی بسیج سپاه نینوا گلستان به مناسبت بزرگداشت هفته بسیج برای ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به روستاهای کم‌برخوردار بخش «کوهسارات» مینودشت در روستای «قلعه قافه» این شهرستان برپا و پزشکان عمومی و متخصص به مدت سه روز (۳۰ آبان تا دوم آذر) خدمات‌رسانی کردند.

یامی از ارایه هفت هزار و ۹۳ خدمت در دوازدهمین بیمارستان صحرایی در روستای قلعه قافه مینودشت خبر داد و افزود: در این سه روز خدمات تخصصی داخلی، عفونی، زنان، ارتوپدی، قلب و عروق، دندانپزشکی، چشم پزشکی و توزیع دارو به مردم این منطقه به صورت رایگان ارائه شد.

وی گفت: این اردوی جهادی با همکاری دانشگاه علوم پزشکی، بسیج جامعه پزشکی، بنیاد علوی و کمیته امداد و گروه جهادی مشکات برپا شد.

شهرستان مینودشت واقع در شرق استان گلستان حدود ۸۰ هزار نفر جمعیت دارد که در ۲ نقطه شهری و ۷۱ روستا و در ۲ بخش مرکزی و کوهسارات سکونت دارند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha