به گزارش ایرنا، هژبر جوادی روز شنبه در جلسه بررسی چالشها و موانع گازرسانی به مناطق روستایی رامسر که در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد، افزود: این طرح ها با تخصیص اعتباری بالغ بر ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال در مرحله اجرا قرار گرفتند.
وی ادامه داد: با اجرای این طرحها، اهالی روستاهای هدف در آیندهای نزدیک از نعمت گاز طبیعی و انرژی پاک برخوردار خواهند شد.
جوادی در ادامه، مدیریت مصرف گاز در فصل سرد سال را یکی از مهمترین چالشهای پیش روی استان دانست و بر لزوم همکاری تمامی دستگاههای اجرایی در این زمینه تاکید کرد.
این مقام مسوول، از تمامی دستگاهها خواست تا با رعایت دقیق ضوابط و مقررات حاکمیتی، موضوع مدیریت مصرف گاز را به صورت جدی در دستور کار خود قرار دهند.
وی عنوان کرد : ۸۰ درصد از میزان مصرف روزانه گاز در مازندران مربوط به بخش خانگی و مشترکان این بخش است که حجم بالا مصارف این انرژی در استان را به خود اختصاص می دهند.
به گفته سرپرست شرکت گاز مازندران برای مدیریت مصرف گاز در استان و جلوگیری از کمبود در این بخش میزان مصرف گاز در بخش های صنعتی استان محدود شده است که از آن جمله نیروگاه، صنایع سیمان و فولاد استان در حال حاضر مصرف گاز در آنها مدیریت می شود.
وی همچنین از برنامه ریزی و پایش مصرف گاز در ادارات مازندران به عنوان دیگر اقدام انجام شده برای مدیریت مصرف این انرژی اشاره و تصریح کرد: طی ابلاغیه ای از ادارات خواسته شد در زمان تعطیلی و بعد از پایان ساعات کار وسایل گرمایشی را خاموش کنند.
جوادی ادامه داد: ظرفیت مصرف روزانه گاز در مازندران تا حدود ۴۰ میلیون متر مکعب مصرف است که در صورت مدیریت مصرف می توان روزهای سرد سال را به خوبی طی کرد.
بنا به داده های آماری شرکت گاز مازندران تعداد مشترکان گاز خانگی استان یک میلیون و ۷۰۰ هزار مشترک است.
نظر شما