این کباب خوشمزه شاهانه با سس مخصوصی سرو می شود که از رب گوجه فرنگی، آبلیمو، نمک، فلفل و زعفران تشکیل شده و البته قیمت آن نیز نسبت به سایر کباب ها بیشتر است اما باید مراقب بود که از کجا آن را سفارش می دهید چون ممکن است دنده کباب اصلی نوش جان نکنید.
نکته بعدی شباهت های دنده کباب با شیشلیک است که البته نوع طبخ و مزه دار کردن گوشت این ۲ نوع کباب را با وجود اشتراک؛ در دنده گوسفندی کاملا از هم متمایز میکند.
وی افزود: گوشت روی دنده با فیله گوسفندی به صورت کاملا ریز ساتوری و سپس مزه دار می شود و بعد آن را روی استخوان دنده قرار می دهند و به صورت سه سیخه روی حرارت ملایم کباب می کنند.
به گفته این مدرس آشپزی متاسفانه برخی از رستوران دارها برای درست کردن دنده کباب؛ گوشت گوسفندی و گوساله را با هم قاطی و چرخ می کنند در حالی که مزه اصلی دنده کباب کرمانشاهی به خالص بودن گوشت گوسفندی و ساتوری شدن و کباب کردن آن با حرارت ملایم است.
ملکی تصریح کرد که حتی ساتوری کردن یا چرخ کردن گوشت و نیز پخت با حرارت ملایم یا حرارت زیاد روی مزه آن تاثیرگذار است و کباب زن های حرفه ای این نکات ظریف را رعایت میکنند.
کرمانشاه که در فهرست شهرهای خلاق خوراک جهان در یونسکو ثبت شده ۶۳ غذای ثبت شده ملی دارد و خورشت خلال کرمانشاهی یکی دیگر از خوشمزه های معروف آن است که در گفتاری جداگانه به آن خواهیم پرداخت.
استان کرمانشاه همچنین چهار هزار و ۲۰۰ اثر ثبت شده ملی و سه اثر ثبت شده جهانی شامل کتیبه بیستون، فضا و منظر اورامانات و کاروانسرای شاه عباسی دارد.
نظر شما