علی محلوجی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: زیتون برداشت شده به صورت فراوری شده در سطح شهرستان مصرف می شود.
وی اظهار کرد: ۲۰ نفر بهرهبردار باغات زیتون در شهرستان کاشان هستند و بیشتر سطح درختان زیتون در قالب فضای سبز شهری کشت شده است.
رئیس جهاد کشاورزی کاشان بیان کرد: اثرات منفی تغییر اقلیم مانند خشکسالی، سرمازدگی و گرما زدگی باغات مهمترین عامل محدود کننده در توسعه سطح زیرکشت زیتون بوده و در کاهش عملکرد آن تاثیرگذار است.
محلوجی با اشاره به اینکه برداشت محصول زیتون با هدف فراوری (کنسروی) از اوایل پاییز و قبل از تغییر رنگ کامل آن انجام می شود، افزود: در این زمینه دستورالعمل فنی برای تولیدکنندگان خانگی تهیه و توزیع شده است.
به گزارش ایرنا، اکنون بیش از ۱۳ هزار هکتار از اراضی کشاورزی کاشان زیر کشت محصولات باغی و زراعی است و از این طریق برای ۳۰ هزار نفر بطور مستقیم و غیر مستقیم شغل ایجاد شده است.
این شهرستان ۲۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی دارد.
شهرستان کاشان با نزدیک به ۴۰۰ هزار نفر جمعیت در ۲۰۰ کیلومتری شمال اصفهان واقع است.
نظر شما