به گزارش خبرنگار ایرنا، حسین رضوان روز سه شنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در انجام تحقیقات علمی در بین کشورهای اسلامی پیشرو هستیم، یادآور شد: در مساله کرونا با تحقیق علمی مشکل واکسن حل شد.
وی ادامه داد: امروزه دانش آموزان باید طوری آموزش ببینند که ذهن فعال و تحقیقاتی داشته باشند و معلمان باید دانش آموزان را مساله محور و اهل پژوهش تربیت کنند.
رئیس دانشگاه بوعلی سینا همدان با اشاره به جایگاه رسانه ها در فرهنگ سازی و ترویج نگاه علمی و تحقیقاتی به مسائل در جامعه گفت: اصحاب رسانه کمک کنند تا زمینه های تحقیقاتی ایجاد و نتایج آن در بخش های مختلف اطلاع رسانی شود.
رضوان با اشاره به اینکه تاکنون ۲۵ هزار و ۳۳۸ مقاله با عنوان همدان در موسسه اطلاعات علمی (آی . اس .آی) درج شده است یادآور شد: در سال جاری میلادی نیز تاکنون ۲۷۰ مقاله از استان همدان در این موسسه منتشر شده است.
وی هدف از انجام پژوهش و تحقیق را برطرف کردن مشکلات و نیازهای جامعه دانست و اضافه کرد: هر چقدر اهداف جامعه متعالی تر باشد آن جامعه به پژوهش اهمیت و بهای بیشتر می دهد.
رئیس دانشگاه بوعلی سینا همدان با اشاره به اینکه از ۲۳ تا ۲۹ آذر هفته ملی پژوهش و فناوری نامگذاری شده است، افزود: ۹۵ برگزیده علمی، اجرایی، فناوری، دانشجویی و دانش آموزی در این هفته تجلیل می شوند.
رضوان با بیان اینکه از دهم تا ۱۴ آذر موزه تاریخ طبیعی برای بازدید دانش آموزان رایگان است گفت: نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری استان ۱۲ و ۱۳ آذر ماه در سالن همایش های بین المللی دانشگاه بوعلی برگزار می شود.
رئیس دانشگاه بوعلی سینا همدان اضافه کرد: زنگ پژوهش در دهم آذر در مدرسه دخترانه شاهد نواخته و مراسم اختتامیه و جشنواره برگزیدگان هفته پژوهش و فناوری روز ۱۳ آذر در دانشگاه علوم پزشکی و تجلیل از برگزیدگان جشنواره دانش آموزی روز ۱۴ آذر در سالن اجتماعات خانه معلم همدان برگزار می شود.
نظر شما