نبود کارگر برای واحدهای مرغداری در استانی با نرخ بالای بیکاری
عکس تزئینی است

شهرکرد – ایرنا – نبود کارگر فصلی یا نبود کارگر مهارتی در برخی از ماه‌ها به ویژه در بخش کشاورزی همواره مورد توجه قرار گرفته است که یکی از این بخش ها مرغداری‌هایی هستند که در چهارمحال و بختیاری معطل کارگرند ، استانی که دارای نرخ بالای بیکاری در کشور است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: در زمان حاضر برخی از واحدهای مرغداری این استان به دلیل نداشتن نیروی کارگری نیمه‌فعال و با مشکلاتی روبرو شده‌اند.

سید عباس میراحمدی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: در زمان حاضر کمبود نیروی کارگری واحدهای مرغداری را با مشکل روبرو کرده است.

وی اظهار داشت: در همین ارتباط برخی واحدهای تولیدی که از نیروی کار برخوردار هستند با ظرفیت کامل و برخی دیگر که فاقد نیروی کارگری هستند باید جوجه کمتری بریزند.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: با همت اتحادیه مرغداران، مجریان واحدهای تولیدی و کارشناسان در سطح شهرستان‌ها تلاش می‌شود واحدهای تولیدی مرغداری استان به چرخه کار برگردند.

وی ادامه داد: بررسی‌ها نشان می‌دهد در زمان حاضر واحدهای مرغداری استان به ۵۰ نفر نیروی کارگری در بخش مرغ گوشتی و بالای ۳۰ نفر نیز در واحدهای پرورش مرغ تخمگذار نیاز است که با وجود انجام مکاتبات لازم با اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی در خصوص تامین نیروی کار اما تاکنون نیروی کارگری برای فعال کردن واحدها معرفی نشده است.

بیشتر بخوانید:

۹۵۰ طرح خوداشتغالی در چهارمحال و بختیاری تایید نشد

تامین گوشت مرغ چهارمحال وبختیاری تا ۲ ماه آینده

نبود کارگر برای واحدهای مرغداری در استانی با نرخ بالای بیکاری

به گفته معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری با توجه به یک میلیون و ۳۰۰ هزار قطعه جوجه‌ریزی انجام شده در آبان‌ماه، انتظار می‌رود تا ۲ ماه آینده استان مشکلی در خصوص تولید و تامین گوشت مرغ نداشته باشد.

میراحمدی نیاز چهارمحال و بختیاری به گوشت مرغ را یک میلیون و ۱۰۰ تا یک میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه و روزانه ۷۰ الی ۸۰ تن گوشت اعلام کرد.

رییس سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری 30 آبانماه امسال در پنجمین نشست کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری با اشاره به تعطیلی حدود ۲۶ مرغداری و کاهش ۱۰۰ تا ۲۰۰ هزار قطعه جوجه‌ریزی در سه ماه پاییز نسبت به تابستان گفت: امروز بخش‌های مختلف مجموعه جهادکشاورزی با کمبود تامین نیروی کارگری روبرو است.

حسین برزگر افزود: از ۶ واحد مرغ تخم‌گذار چهارمحال و بختیاری امروز سه واحد آن به دلیل نبود نیروی کار در حال تعطیل شدن است و این امر افزایش قیمت تخم مرغ را به دنبال دارد.

وی با تاکید بر ضرورت اصلاح فرهنگ کار در چهارمحال و بختیاری ادامه داد: در زمان حاضر نیروی کارگری زن در استان وجود ندارد.

رییس سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه بیشتر نیروهای کار استان از تحصیلات حاضر به انجام کارگری نیستند گفت: بنگاه‌های کاریابی نتوانسته‌اند ایفای نقش کنند.

بیش از این نیز این موضوع در گزارش خبری ایرنا با عنوان کمبود کارگر فصلی در استانی با نرخ بالای بیکاری مورد کنکاش و آسیب‌شناسی قرار گرفته بود.

به گزارش ایرنا، در سطح استان ۲۱۵ واحد پرورش مرغ گوشتی وجود دارد که از این شمار ۲۰۸ واحد فعال است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha