به گزارش ایرنا رحمتاله بیگدلی عصر پنجشنبه در همایش مردمی نیروهای حامی دولت چهاردهم در اهواز اظهار کرد: وفاق ملی یعنی دولتی که براساس اراده ملی روی کار آمده و قصد دارد برنامه ملت را عملیاتی کند، بنابراین نباید کسی در برنامه دولت کارشکنی کند.
وی تصریح کرد: امروز باید با وفاق ملی، تلاش کنیم دولتی که هم مورد حمایت ملت و مقام معظم رهبری است بتواند به برنامههای خود جامه عمل بپوشاند.
عضو شورای راهبری انتخاب اعضای دولت چهاردهم گفت: عملی شدن وعدههای دولت علاوه بر اینکه بخشی از مشکلات جامعه را رفع می کند؛ موجب رضایت مندی عمومی بیشتر نسبت به نظام سیاسی خواهد شد که برآمده از خون شهدا است.
وی با اشاره به وجود ناترازی انرژی در کشور افزود: این شرایط، بازمانده از دولتهای گذشته است؛ از این رو باید با همکاری ها و همگرایی وضعیت موجود را تغییر دهیم.
بیگدلی ناترازی انرژی را مسالهای ملی عنوان کرد و گفت: اگر این مشکل حل نشود همه ملت متضرر خواهند شد و تولید با مشکلات بیشتری روبرو میشود.
انتخاب مقامات از هر قوم و مذهبی حق بدیهی مردم است
وی در خصوص انتصاب استاندار عرب در خوزستان گفت: انتخاب مقامات از هر قوم و مذهبی حق بدیهی مردم بوده و از حداقل حقوق آنان به شمار میآید لذا هیچ دولت و حاکمیتی برای اینکه از میان اقوام، استاندار یا وزیر انتخاب کرده نمی تواند بر مردم منت داشته باشد.
این فعال سیاسی گفت: اگر در انتخاب مسئولان حکومت، اقوام و مذاهب نادیده گرفته شوند، تبعیض رخ میدهد که در تقابل با اصول مسلم اسلام و قانون اساسی جمهوری اسلامی است.
وی گفت: برابری همه ملت ایرانی از اصول قانون اساسی و تعالیم اسلامی است و هیچ فرقی میان اقوام نیست و همه در برابر قانون مساوی هستیم و ملاک بکارگیری افراد همواره باید شایسته سالاری باشد.
عضو شورای راهبری انتخاب اعضای دولت چهاردهم انتصاب از اقوام را حق بدهی مردم دانست و گفت: اینحق سالها ایفا نشده بوده اما در دولت چهاردهم ایناتفاق افتاد و انتصاب استاندارانی از قوم کرد، عرب، بلوچ و شیعه و اهل سنت را شاهد بودیم که از این منظر میتوان از دولت تشکر کرد چراکه حق بدیهی و مغفول را در این دولت محقق کرد.
وی با اشاره به تاریخچه حکمرانی و رویکردهای مختلف در مقاطع تاریخی مختلف افزود: سوالی که از گذشته مطرح می شد این بود که چه کسی حکومت کند اما اینک ادبیات سیاسی تغییر کرده و این سوال بر مبنای اینکه چگونه حکومت کنیم عنوان می شود.
بیگدلی به دیدگاه حکمرانی خوب در میان متفکران و فلاسفه اشاره کرد و گفت: اندیشمندان معتقدند زمانی میتوانیمموفق باشیم که حکومت ما مبتنی بر حکمرانی خوب باشد.
وی به رسمیت شناختن حق انتخاب و اظهارنظر برای مردم و ضرورت پاسخگوی حکومت در مقابل مردم، ثبات سیاسی و عدم خشونت، اثربخشی دولت، حاکمیت قانون، جدی بودن حکومت و حاکمیت در ریشهکنی فساد را از جمله عوامل تحقق حکمرانی خوب از دیدگاه متفکران برشمرد.
این فعال سیاسی خاطرنشان کرد: دولت باید در انجام وعدهها کارآمد و موثر باشد در غیر این صورت اگر وعدهها عملی نشوند دولت کارآمد نخواهد بود.
نظر شما