به گزارش ایرنا از پلیس راهور تهران بزرگ، سرهنگ علی اصغر شریفی روز شنبه با اشاره به ممنوع بودن توقف در محل پارک جانبازان و معلولین اظهار کرد: توقف در محل اختصاصی جانبازان و معلولین در معابر شهری از موارد توقف غیرمجاز است و با راننده وسیله نقلیه خاطی برخورد میشود.
وی ادامه داد: یکی دیگر از توقفاتی که باعث نادیده گرفتن حقوق شهروندی میشود توقف در پیاده روهاست همچنین توقف در حریم ۱۵ متری تقاطع و میادین و داخل آنها نیز ممنوع است و یکی دیگر از موضوعاتی که باعث ایجاد خطر برای مسافرین میشود توقف در ایستگاه حمل و نقل عمومی است که هر کدام از موارد ذکر شده باعث ایجاد سلب آسایش، خطر و بی نظمی در سطح شهر میشود.
به گفته وی، این تخلفات بویژه پارک در محل توقف خودروی معلولین علاوه بر اینکه کار غیرمجازی است، اخلاقی هم نیست چرا که این عزیزان وقتی میخواهند در محلی که برای آنان اختصاص داده شده پارک کنند با مشکل نبود فضای پارک برای خود رو به رو میشوند.
سرهنگ شریفی با بیان اینکه موضوع توقف در محل پارک جانبازان و معلولین از حمل خودرو با جرثقیل و جریمه نقدی رانندگان متخلف را بدنبال دارد، افزود: به غیر از پلاک خودروهای جانبازان هر وسیله نقلیه دیگری با پلاک شخصی در محل مذکور پارک کند توسط پلیس راهور علاوه بر جریمه ۱۰۰ هزار تومانی حمل با جرثقیل را نیز در پی دارد.
بیش از هشت هزار تماس روزانه برای توقف غیرمجاز خودرو
رییس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور در خصوص طرح برخورد با تخلفات ساکن در معابر هم گفت: روزانه بیش از هشت هزار تماس از سوی شهروندان تهرانی با موضوع پارک خودرو در محلهای غیر مجاز، مقابل پارکینیگها، ورودی واحدهای مسکونی و تجاری با پلیس ۱۱۰ گرفته میشود.
وی ادامه داد: توقفات در داخل پیچها، روی پلها و داخل تونلها نیز جز توقفات غیرمجاز و خطرناک است، این محلها در نقاط کور واقع شدهاند و علاوه بر اینکه باعث بی نظمی میشود خودرو در نقطه کور واقع شده و ممکن است هر لحظه با وسیله نقلیه دیگری برخورد کرده و باعث بروز حوادث جبران ناپذیری شود.
سرهنگ شریفی تاکید کرد: در خصوص بیشترین آمار به دست آمده از طرح برخورد با تخلفات ساکن توقف در جهت مخالف حرکت وسایل نقلیه دیگر بیش از ۳۹ هزار و توقف در محل معلولین و جانبازان بیش از هشت هزار ابلاغ را در سال جاری ماموران پلیس راهور انجام دادهاند.
رییس مرکز اطلاع رسانی یادآور شد: ماده ۱۶۳ آیین نامه راهنمایی و رانندگی درباره این تخلفات به صراحت اعلام کرده است بنابراین اگر خودرویی به صورت دوبله در کنار این محل پارک کند معلول به سختی میتواند خودرو خود را از محل پارک در آورد که بعضا این کار برای این افراد بسیار مشکل و در برخی مواقع اصلا امکان پذیر نیست.
نظر شما