خراسان‌رضوی قطب تولیدات صنایع غذایی دارای نشان استاندارد است

مشهد-ایرنا- مدیر کل استاندارد خراسان رضوی گفت: هزار واحد دارای نشان استاندارد در حوزه صنعت غذایی استان فعالیت می‌کنند که این استان را به قطب تولیدات صنایع غذایی دارای این نشان تبدیل کرده است.

به گزارش ایرنا، سید محمد سجادی عطار روز شنبه در حاشیه بازدید از نوزدهمین نمایشگاه تخصصی دام، طیور و آبزیان مشهد در گفت وگو با خبرنگاران افزود: توسعه استانداردسازی همه محصولات داخلی را در بر می گیرد و در بند ۲۴ سیاست های اقتصاد مقاومتی به این موضوع تاکید شده است.

وی ادامه داد: از این رو هر از گاهی ما شاهد تعدادی از استانداردهای جدید هستیم که اجباری می شود و لازم است که در آن حوزه از جمله تولیدات محصولات مرتبط با خوراک دام و طیور استاندارد باشد.

مدیر کل استاندارد خراسان رضوی با بیان اینکه اهمیت استاندارد ایزو در صنایع غذایی نقش مهمی در تضمین ایمنی و کیفیت غذای مصرفی ایفا می کند، افزود: این استانداردها توسط نهادهای نظارتی و سازمان های صنعتی برای اطمینان از تولید، پردازش و توزیع مواد غذایی به شیوه‌ای ایمن و بهداشتی ایجاد می‌شوند.

وی یکی از اهداف اولیه استاندارد های بین المللی مواد غذایی را تضمین ایمنی محصولات غذایی دانست و اظهار کرد: استانداردها چون اجباری شده اند باید واحدها تلاش کنند که هرچه سریع تر این نشان استاندارد را دریافت کنند.

سجادی عطار گفت: بی شک وقتی محصولات تولیدی در حوزه‌های مختلف از جمله دام، طیور و آبزیان نشان اطمینان بخشی مانند نشان استاندارد را داشته باشند کسانی که می خواهند از محصولات استفاده کنند از اطمینان خاطر لازم برخوردار خواهند بود.

وی با بیان اینکه تعیین مدیر کنترل کیفیت برای واحدهای دارای نشان استاندارد لازم است، اظهار کرد: مدیران کنترل کیفیت باید در واحد مستقر شوند و همه فرآیند تولید را کنترل و تایید کنند و درنهایت این اطمینان خاطر ایجاد شود که به سلامت مردم آسیبی وارد نخواهد شد.

نوزدهمین نمایشگاه دام، طیور، آبزیان و صنایع وابسته از هشتم آبان ماه جاری در محل دائمی نمایشگاه بین المللی مشهد برپا شده است و تا یازدهم آبان ماه نیز از ساعات ۱۶ تا ۲۱ جهت بازدید علاقمندان دایر خواهد بود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha