سفیر روسیه: کشورهای غربی احداث مجتمع‌های نظامی - صنعتی در اوکراین را آغاز کرده‌اند

تهران- ایرنا- نیکلای کورچونوف سفیر روسیه در نروژ در اظهاراتی اعلام کرد که کشورهای غربی به دلیل تقاضاهای روز افزون ارتش اوکراین و سیاست‌های سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو)، احداث مجتمع‌های نظامی - صنعتی در اوکراین را آغاز کرده‌اند.

به گزارش شنبه شب ایرنا به نقل از خبرگزاری ریانووستی، کورچونوف در گفت وگو با خبرنگاران با اشاره به اینکه شرکت‌های نظامی - صنعتی غربی با حجم تولیدات کنونی خود از تأمین خواسته‌های روز افزون ارتش اوکراین و همچنین تأمین سفارشات اعضای ناتو ناتوان هستند، اظهار کرد: بنابراین این شرکت‌ها تصمیم گرفته‌اند که برای افزایش تولیدات خود احداث مجتمع‌های نظامی - صنعتی در اوکراین را در دستور کار خود قرار دهند.

وی در ادامه با اشاره به پروژه انتقال فناوری تولید گلوله‌های توپخانه ۱۵۵ میلیمتری از سوی یک شرکت نظامی - صنعتی چند ملیتی نروژی - فنلاندی به یک شرکت ناشناس اوکراینی، افزود: در راستای همین رویکرد کشورهای غربی است که این شرکت چند ملیتی نروژی - فنلاندی قصد دارد سرمایه مورد نیاز برای احداث کارخانه تولید گلوله‌های توپخانه ۱۵۵میلیمتری در اوکراین را تأمین کند.

به گزارش ایرنا، آرمین پاپرگر مدیرعامل شرکت صنایع نظامی راین متال پیشتر در اظهاراتی اعلام کرد که اولین کارخانه این شرکت آلمانی در اوکراین آغاز به کار کرده است.

مدیرعامل شرکت راین متال با بیان اینکه این شرکت آلمانی قصد دارد چهار کارخانه تسلیحاتی در اوکراین احداث کند، اظهار کرد: احداث اولین کارخانه به پایان رسیده و این کارخانه آغاز به کار کرده است و احداث دومین کارخانه هم در مراحل پایانی خود قرار دارد.

پاپرگر با اشاره به اینکه راین متال ۵۱ درصد از سهام این کارخانه تسلیحاتی را در اختیار دارد، گفت: در حال حاضر ما یک کارخانه و یک مرکز تعمیر و نگهداری در اوکراین داریم و تا پایان سال جاری (۲۰۲۴) امکان تولید نفربر زرهی لینکس هم در این کشور فراهم خواهد شد.

مدیرعامل شرکت راین متال در ادامه با بیان اینکه اولین کارخانه احداث شده به خط تولید تانک اختصاص داده شده است، خاطرنشان کرد: تولید نفربرهای زرهی نیز در طرح این کارخانه پیش‌بینی شده است.

رئیس جمهور روسیه ۲۱ فوریه ۲۰۲۲ (دوم اسفند ۱۴۰۰) با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو، استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوهانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت.

ولادیمیر پوتین سه روز پس از آن، پنجشنبه ۲۴ فوریه (۵ اسفند ۱۴۰۰) نیز عملیاتی نظامی که آن را «عملیات ویژه» خواند، علیه اوکراین آغاز کرد و به این ترتیب روابط پرتنش مسکو - کی‌یف به رویارویی نظامی تبدیل شد.

آمریکا و کشورهای غربی در پاسخ به این اقدام روسیه، تاکنون تحریم‌های گسترده‌ای را علیه مسکو اعمال و میلیاردها دلار تسلیحات و تجهیزات نظامی به کی‌یف ارسال کرده‌اند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha