به گزارش خبرنگار ایرنا، حمیدرضا کریمی فرد یکشنبه در این باره افزود: این کنتورها قابلیت اندازهگیری دقیقتر، قرائت از راه دور، ایجاد امکان مدیریت مصرف و تعامل دوطرفه با شبکه، ایجاد امکان پایش لحظهای مصرف را به همراه دارند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق فارس ادامه داد: از ابتدای سال جاری تاکنون حدود ۲۰ هزار دستگاه کنتور هوشمند برای مشترکان خانگی، کشاورزی، صنعتی و اداری در محدوده شهرستانهای تحت پوشش این شرکت نصب و راه اندازی شده که امیدواریم تعداد کنتورهای نصب شده تا پایان سال جاری به ۳۰ هزارکنتور برسد.
او بر نقش کنتورهای هوشمند، در مدیریت و کنترل بار مصرف مشترکان در زمانهای اوج بار تأکید کرد و گفت: در تابستان سال جاری با نصب کنتورهای هوشمند به طور متوسط روزانه بیش از ۴۷۳ مگاوات برق در ساعات اوج مصرف برق صرفهجویی شد.
کریمی فرد یادآور شد: براساس برنامهریزی صورت گرفته، نصب ۶۲هزار و ۹۰۸ کنتور برای مشترکان پرمصرف در دستور کار قرار دارد که با نصب کنتورهای هوشمند در تلاش هستیم تا در آینده، اطلاعات مصرف مشترکان نیز به صورت لحظهای در اختیار آنها قرار گیرد تا مشترک نیز بتواند از میزان برق مصرفی آگاهی داشته و مصرف خود را مدیریت کند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق فارس گفت: هوشمندسازی لوازم اندازهگیری ابزاری است که به شرکتهای توزیع نیروی برق و مشترکان در اعمال راهکارهای مدیریت مصرف کمک میکند اما کماکان اصلیترین عامل صرفهجویی در مصرف انرژی، ترویج فرهنگ مدیریت مصرف و رعایت راهکارهای مصرف بهینه توسط مشترکان است.
نظر شما