به گزارش ایرنا از روابط عمومی ادارهکل بنادر و دریانوردی هرمزگان، مرتضی سالاری روز یکشنبه با اعلام این خبر اظهار کرد: در راستای اجرای (بند ۲۲ ماده سه) آییننامه سازمان بنادر و دریانوردی و همچنین تبصره الحاقی به بند یادشده مصوب ۱۳۸۷ مجلس شورای اسلامی مبنیبر توقف ساخت و بهرهبرداری از سازههای بدون مجوز از سازمان بنادر و دریانوردی اقدام به پیگیری قضایی توقف ساخت و بهرهبرداری از ۹ سازه غیرمجاز در بندر مقام شد.
وی ادامه داد: در سالهای گذشته با اطلاع رسانی گسترده از طریق شبکهها و کانالهای خبری مدیریت بنادر و دریانوردی غرب هرمزگان و همچنین نصب تابلوهای اطلاعرسانی در سطح شهرها و روستاهای غرب استان، ممنوعیت ساخت و بهرهبرداری از سازههای غیرمجاز در دریا توسط اداره مهندسی سواحل و بنادر مدیریت بنادر و دریانوردی بندرلنگه و غرب هرمزگان انجام گرفته است.
مدیر بنادر و دریانوردی غرب هرمزگان اظهار کرد: ساخت هرگونه سازه و تاسیسات در دریا منوط به دریافت مجوز بوده؛ بنابراین تمامی متقاضیان قبل از هرگونه اقدام باید از طریق درگاه ملی مجوزهای کشور به آدرس mojavej.ir درخواست خود را ثبت و ارسال کرده تا پس از بررسی توسط کمیته صدور مجوز سازمان بنادر و دریانوردی بررسی و در صورت اعطای مجوز اقدام کنند.
سالاری ادامه داد: ساخت سازه و تاسیسات غیرمجاز و غیراستاندارد علاوه بر تخریب غیرقابل جبران محیط زیست دریایی، خطرات زیادی از جمله بروز حوادث جانی و مالی برای فعالان حوزه صیادی و تجاری داشته و عواقب ناشی از بروز حوادث برعهده متخلفان خواهد بود.
گفتنی است؛ مدیریت بنادر و دریانوردی غرب استان هرمزگان با نظارتبر ۶۰۰ کیلومتر مرز دریایی از انتهای محدوده شهرستان بندرخمیر تا ابتدای حوزه استحفاظی استان بوشهر و نظارتبر۱۰ بندر تجاری و مسافری و پشتیبانی نیمی از جزایر کشور، کانون مهمی برای تبادلات تجاری دریایی کشور محسوب میشود.
نظر شما