به گزارش ایرنا، علیاصغر طهماسبی روز یکشنبه در شورای اداری گلستان اظهار کرد: در روزهای نخست فعالیتم، میزبان گروههای مختلف مردمی و فعالان فرهنگی، سیاسی و اجتماعی و مسوولان بودم و همه توصیهها و نگرانیها را آویزه گوشم خواهم کرد و از مدیران میخواهم برای توسعه و پیشرفت استان و رفع مشکلات با تمام توان پای کار بیایند.
استاندار گلستان تاکید کرد: هفت استان نخست بحرانخیز در کشور وجود دارد و گلستان رتبه نخست را به خود اختصاص داده است.
وی بیان کرد: مشکلات زیادی در گلستان وجود دارد که شایسته مردم این استان نیست با وجود آنکه اقدامات خوبی در دولتهای مختلف و توسط استانداران گذشته انجام شد اما این استان هنوز با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم میکند.
طهماسبی خشکی تالابها و خلیج گرگان، کمآبی در روستاها و شهرهای گلستان و بیآبی برخی روستاهای مرزی استان را از جمله دیگر مشکلات استان برشمرد و بیان کرد: برخی مشکلات فراملی است و نیاز به پیگیریهای ملی دارد.
وی با بیان اینکه ناکارآمدی مدیران را نباید مردم به دوش بکشند، تصریح کرد: مردم یکی از روستاهای مینودشت به دلیل قرارگیری موقعیت روستا در تپه تاریخی، سالها امکان ساخت و ساز نداشتند و این مساله در سفر اخیر وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی بررسی شد، مردم باوقار و نجیب هستند و نباید به دلیل کمکاری یک مدیر، سالها برای ساخت یک واحد مسکونی معطل بمانند.
استاندار گلستان خاطرنشان کرد: اگر در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در این مقطع تاریخی مسوولیت قبول کردیم باید مدیر جهادی باشیم. وضعیت بودجهای کشور خوب نیست و باید تلاشهای ما بیش از پیش شود.
طهماسبی وجود اقوام و مذاهب در استان گلستان را یک ظرفیت دانست و بیان کرد: چرا باید از این ظرفیت کمتر استفاده شود؟
وی با توصیه به مدیران برای پرهیز از برخورد جزیرهای تاکید کرد: در موضوع شکوفایی منطقه آزاد اینچهبرون، راه آهن، توسعه دریامحور و امثال آن برخی دستگاههای اجرایی جزیرهای عمل کرده و ملی فکر نمیکنند.
استاندار گلستان خواستار برنامهریزی برای تثبیت اشتغال شد و گفت: ایجاد فرصتهای شغلی، جدید و پایدار و مولد و تقویت سرمایهگذاری باید در دستور کار مدیران قرار گیرد و فرمان جوانی جمعیت مقام معظم رهبری بدون اشتغال محقق نمیشود.
طهماسبی با طرح این سوال که چقدر از ظرفیت کشور همسایه استفاده کردیم، پاسخ داد: اگر بازارچههای مرزی در گلستان تقویت شود درآمدهای پایدار برای مرزنشینان ایجاد خواهد شد اما در صورت ایجاد نشدن اشتغال برای روستانشینان، روستاها خالی از سکنه شده و حاشیهنشینی افزایش مییابد.
وی بر لزوم تسریع در تهیه و تنظیم برنامه عملیاتی استان گلستان متناسب با برنامه هفتم توسعه توسط دستگاههای اجرایی تاکید کرد و گفت: در جلسه آینده دستگاههای اجرایی مهم استان برنامه خود را برای این مساله اعلام کنند.
استاندار گلستان همچنین بر ضرورت تهیه برش شهرستانی برنامه هفتم توسعه با محوریت فرمانداران تاکید کرد و گفت: برنامهریزی دستگاههای اجرایی متولی برای کاهش ناترازی آب و برق مساله دیگری است که باید در دستور کار قرار گیرد.
طهماسبی خواستار پیگیری برای تکمیل سد نرماب شد و افزود: کمبود هزار و ۵۸۰ لیتر در ثانیه آب در گلستان فاجعه است و باید برای حل این مشکل تدبیری اندیشیده شود.
وی خاطرنشان کرد: از مجموع بیش از ۱۰ هزار شرکت دانش بنیان کشور، سهم گلستان ۷۵ شرکت و بودجه آن، ۲۶۰ میلیارد ریال بود که عزم خود را به کار گرفتیم تا این بودجه اندک در پایان سال جاری به ۱۰ هزار میلیارد ریال برسد.
استاندار گلستان افزود: افزایش اعتبار شرکتهای دانشبنیان را از رییس صندوق نوآوری و شکوفایی در سفر به گلستان خواستار شدیم و توانستیم این بودجه را به ۲ هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال برسانیم و این اعتبار تا پایان سال به پنج هزار میلیارد ریال خواهد رسید.
طهماسبی تاکید کرد: هر ۶ ماه مدیران را ارزیابی میکنم و در عرصه خدمت به مردم با هیچ کسی تعارف نخواهم کرد، امروز پا گذاشتن در میدان مسوولیت مانند پای گذاشتن در میدان مین است چراکه باید با دستان خالی گامهای بلند برداریم.
وی مولدسازی برای تکمیل و احداث پروژهها و رونق سرمایهگذاری در استان گلستان را ضروری دانست و گفت: بیمارستان آیتالله طاهری گرگان در مدت ۱۲ سال تنها ۲۴ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و اگر برای این قبیل پروژهها تدبیری اندیشیده نشود تا ۵۰ سال دیگر هم تکمیل نمیشود چه بسا که در گذر زمان تخریب شود لذا مدیران برای پروژههای نیمهتمام و پیشرفت پایین برنامهریزی کنند و از ظرفیت بخش خصوصی و برونسپاری بهره بگیرند.
استاندار گلستان با بیان اینکه طرح گردشگری آشوراده ۲۰ سال بلاتکلیف است، گفت: مدیرکل محیط زیست مازندران حق ندارد برای پیگیری اتفاقی که در سرزمین گلستان اتفاق افتاده از مراجع قضایی استان خود استفاده کند چطور گلستان حق ندارد در سرزمین خود اقدامی انجام دهد؟
طهماسبی با بیان اینکه طرح گردشگری آشوراده مصوبه ۲ سفر رییس جمهور دولت قبل است، گفت: محیط زیست و منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان باید این مهم را با جدیت پیگیری کنند و ما نیز حامی آنها خواهیم بود.
نظر شما