۱۱ آذر ۱۴۰۳، ۱۹:۲۰
کد خبرنگار: 939
کد خبر: 85676853
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

استاندار زنجان: دولت وفاق یک فرصت تاریخی برای توسعه کشور است

زنجان - ایرنا - استاندار زنجان گفت: دولت وفاق یک فرصت تاریخی برای بسیج همه توانایی‌های کشور جهت تحقق توسعه کشور است و به دنبال دعوا و تخاصم نیست.  

به گزارش خبرنگار ایرنا، سید محسن صادقی روز یکشنبه در نشست با اعضای هیات رئیسه خانه احزاب استان زنجان با بیان اینکه وفاق یک گفتمان نیست بلکه یک راهبرد ملی است، افزود: نگاه گفتمان وفاق به احزاب و تشکل های سیاسی، یک رویکرد مثبت و مبتنی بر تقویت و توانمندسازی است به گونه ای که سیاست کاملا حرفه ای درچارچوب امنیت ملی دارد.

وی خاطرنشان کرد: استانداری یک منصب سیاسی و حکمرانی بوده و اصلی‌ترین وظیفه اش کسب رضایتمندی اجتماعی و افزایش حامیان نظام مردم سالاری دینی است.

صادقی گفت: احصای نظام مسائل و موضوعات راهبردی استان و حل مسائل با کمک همه کسانی است که نگاه توسعه ای به استان دارند و شاخص موفقیت حل هر مساله، مردم و افکار عمومی است.

وی خاطرنشان کرد: راهبرد وفاق در حل مساله و بهره گیری از همه ظرفیت های تخصصی کشور در رفع موانع توسعه، به کارگیری افراد شایسته و توانمند در حوزه مدیریت های تخصصی و حرفه ای معنا پیدا می کند.

صادقی به لزوم بهره گیری از ظرفیت احزاب در توسعه استان اشاره کرد و گفت: احزاب و فعالان حزبی استان در زمینه های مختلف همچون جذب سرمایه گذاری، مشارکت در معرفی نیروهای شایسته و پیشبرد برنامه های توسعه ای استان می توانند کمک کنند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود شکاف بین نسلی و واگرایی سیاسی را از جمله مشکلات و مسائل در کشور عنوان کرد و گفت: اقبال عمومی از احزاب به نوع گفتمان و کیفیت حضور در قدرت سیاسی را مشخص می کند و ارزیابی افکار عمومی از عملکرد منتخبان سیاسی است.

صادقی ادامه داد: احزاب به توانمندسازی و ارتقا به سطح تعریف شده به مفهوم کلاسیک آن یعنی تربیت و کادرسازی حرفه ای، منابع مالی مشخص و شفاف، گسترش سازمانی به اقصی نقاط کشور و تلاش برای دستیابی به قدرت سیاسی و حفظ آن بر اساس کسب رضایت عمومی، داشتن منابع مالی شفاف و رعایت اخلاق حرفه ای در چارچوب ضوابط و مقررات قانونی نیاز دارند.

وی به هجمه سنگین با ماهیت نرم، نیمه سخت و سخت علیه کشور، توسط کشورهای متخاصم در دنیا اشاره کرد و گفت: در چنین شرایطی همه نیروهایی که دل در گرو نظام دارند، باید در صیانت از میراث امام راحل(قدس سره) بکوشند.

استاندار زنجان افزود: با یک جریان سیاسی نمی‌ توان چالش های پیش رو را حل کرد و این امر تجربه شده ای است؛ ما چاره ای جز اتخاذ راهبرد وحدت و انسجام ملی، برای تامین معیشت عمومی و ایجاد امید به آینده نداریم.

صادقی رادیکالیسم در هر گرایشی را به مثابه سم برای کشور دانست و گفت: البته این نوع رفتارها قابل حذف نیست ولی لازم است چنین رویکردهایی‌از متن به حاشیه هدایت و در راس تصمیم گیری ها قرار نگیرند.

وی پدیده رانت خواری در ابعاد اطلاعات، جایگاه حقوقی و حقیقی افراد را از دیگر آفات حکمرانی برشمرد و ادامه داد: تضعیف و بی آینده نشان دادن کشور یک اقدام مغایر با امنیت ملی است و باید برای رونق اقتصاد، ایجاد اشتغال و امیدآفرینی تلاش نمود.


ابوالفضل رفیعی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار زنجان نیز در این نشست احزاب را از مولفه های نظام مردم سالاری برشمرد و گفت: در زمان حاضر ۴۶ شعبه احزاب کشوری و یک حزب مستقل استانی در استان فعالیت دارند.

وی خاطرنشان کرد: مجموعه گروه های سیاسی و احزاب و جریانات سیاسی استان در حوزه کنشگری های سیاسی به ویژه رقابت های انتخاباتی از نیروهای اخلاق مدار بوده و با رعایت قواعد سیاسی و حزبی فعالیت دارند از این رو قابل تحسین هستند.

رییس خانه احزاب استان زنجان نیز در این جلسه با بیان اینکه ساختار سیاسی ما حزب گریز است، گفت: با این روند، احزاب دچار مشکلات هستند و آنچنان که باید جدی گرفته نمی شود.

رسول بیات به لزوم حرکت به سمت حکمرانی حزبی اشاره کرد و افزود: خانه احزاب نهاد صنفی است و بر همپوشانی و هم افزایی در زمینه توانمندسازی احزاب تمرکز دارد.

وی اظهار کرد: هیات رییسه خانه احزاب در استان زنجان متشکل از فراکسیون های اصلاح طلب، اصولگرا و اعتدال گرایان است و با تاکید بر رویکرد اخلاق مداری فعالیت های خود را دنبال می کند.

بیات به بی نتیجه ماندن موضوع اختصاص زمین برای احداث ساختمان خانه احزاب استان اشاره کرد و گفت: احزاب نیازمند توجه و حمایت هستند.

وی به ضرورت باز نگه داشتن فضای تعاملی احزاب و مدیریت اجرایی استان تاکید کرد و گفت: در خانه احزاب استان کمیته های مختلفی در حال فعالیت هستند که در صورت جدی گرفته شدن، می توانند منشأ اثر باشند.

اعضای هیات رییسه خانه احزاب استان در این جلسه ضمن بیان دیدگاه های خود در خصوص مشکلات و مسایل استان بر ضرورت تفاهم و وفاق در حل مسائل و بهره گیری از همه ظرفیت ها از جمله احزاب و تشکل های سیاسی در پیگیری این مسائل تاکید کردند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha