۵۵۵ میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل تصفیه‌خانه های فاضلاب روستایی همدان نیاز است

همدان- ایرنا- مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب همدان گفت: پنج تصفیه خانه فاضلاب روستایی هم اینک در نقاط مختلف استان با پیشرفت فیزیکی بالا در دست اجرا است که ۵۵۵ میلیارد ریال برای تکمیل این پروژه‌های نیاز است.

فرهاد بختیاری‌فر روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا درباره وضعیت تصفیه‌خانه‌های فاضلاب روستایی در استان، اظهار کرد: این تصفیه‌خانه در روستاهای کرفس، آبرومند، حسین‌آباد ناظم، ابرو و یلفان استان همدان در دست ساخت است.

وی تصریح کرد: تصفیه‌خانه فاضلاب روستای کرفس در شهرستان درگزین با ظرفیت تصفیه ۶۷۸ متر مکعب در روز، ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و برای تکمیل این پروژه هشتاد میلیارد ریال اعتبار لازم است که بر اساس پیش‌بینی انجام شده این تصفیه‌خانه پنج هزار و ۷۹۵ نفر را زیرپوشش دارد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان با اشاره به پیشرفت ۸۳ درصدی تصفیه خانه فاضلاب روستای آبرومند در شهرستان بهار، ادامه داد: این تصفیه‌خانه ۲۸۹ متر مکعب در روز ظرفیت تصفیه فاضلاب دارد و ۲ هزار و ۵۸۸ نفر را زیرپوشش دارد و برای تکمیل این پروژه نیز ۷۵ میلیارد ریال اعتبار لازم است.

بختیاری فر پیرامون وضعیت تصفیه‌خانه فاضلاب روستای حسین آباد ناظم در شهرستان ملایر نیز توضیح داد: تصفیه‌خانه فاضلاب روستای حسین آباد ناظم با ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی نیازمند ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل است.

وی با بیان اینکه تصفیه خانه ملایر چهار هزار و ۲۷۷ نفر را زیرپوشش دارد خاطرنشان کرد: این تصفیه‌خانه پس از تکمیل می‌تواند روزانه ۴۷۲ مترمکعب فاضلاب را تصفیه کند.

۵۵۵ میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل تصفیه‌خانه های فاضلاب روستایی همدان نیاز است

بختیاری‌فر با بیان اینکه نیازمند ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل تصفیه‌خانه فاضلاب در روستاهای ابرو و یلفان شهرستان همدان هستیم، گفت: تصفیه‌خانه فاضلاب روستای ابرو ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و روزانه می‌تواند ۴۵۰ مترمکعب فاضلاب را تصفیه کرده و چهارهزار و ۴۷۷ نفر را پوشش قرار می‌دهد.

وی ادامه داد: تصفیه‌خانه فاضلاب روستای یلفان نیز با پیشرفت فیزیکی ۷۰ درصد در حال ساخت است و می‌تواند روزانه ۴۵ متر مکعب فاضلاب را تصفیه کرده و باید ۱۸۵ نفر را در سال یک هزارو ۴۲۵ نفر زیرپوشش داشته باشد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان با بیان اینکه تصفیه‌خانه‌های فاضلاب روستایی نقش حیاتی در بهبود کیفیت زندگی مردم روستا و حفاظت از محیط‌زیست دارند، عنوان کرد: فاضلاب‌های روستایی اگر بدون تصفیه به محیط تخلیه شوند، منابع آب سطحی و زیرزمینی را آلوده می‌کنند.

بختیاری‌فر تصفیه‌خانه‌ها با حذف آلاینده‌ها از فاضلاب، از آلودگی رودخانه‌ها، چشمه‌ها و سفره‌های آب زیرزمینی جلوگیری می‌کنند.

ادامه داد: با کاهش آلودگی و بهبود شرایط بهداشتی، هزینه‌های درمان بیماری‌ها کاهش می‌یابد و سطح رفاه عمومی افزایش پیدا می‌کند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: ایجاد و بهره‌برداری از تصفیه‌خانه‌های فاضلاب روستایی گامی اساسی در توسعه پایدار، حفظ منابع طبیعی و ارتقای بهداشت عمومی است و نقش مهمی در افزایش کیفیت زندگی روستاییان دارد.

هم اینک همه ۳۱ شهر استان همدان و ۸۲۷ روستای این استان از خدمات شرکت آب و فاضلاب بهره مند هستند و به شبکه یکپارچه و سراسری توزیع آب آشامیدنی این استان متصل شده اند.

۹۹ درصد از جمعیت استان همدان از آب سالم لوله کشی و ۷۴ درصد نیز از شبکه فاضلاب برخوردارند.

استان همدان بیش از ۶۸۰ هزار مشترک آب دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha