بودجه شهرداری تبریز سه برابر افزایش یافته است

تبریز - ایرنا - شهردار تبریز گفت: بودجه سال جاری شهرداری این شهر نسبت به سال ۱۴۰۰ با افزایش سه برابری به ۳۰۰ هزار میلیارد ریال رسیده است.

به گزارش ایرنا، «یعقوب هوشیار» روز سه شنبه در جمع مدیران شهرداری تبریز افزود: هر چه بودجه شهرداری افزایش یابد، مسوولیت‌ ما در قبال شهروندان سنگین‌تر می‌شود و هر ریالی از مردم دریافت می‌شود باید در راستای پیشرفت شهر هزینه شود.

وی با بیان اینکه باید به بهترین شکل مسوولیت خود را در قبال مردم انجام داده و ضعف های موجود در برخی حوزه ها را نیز رفع کنیم، گفت: هیچ‌گونه ضعف و اهمالی در این زمینه پذیرفته نمی شود.

شهردار تبریز گفت: مدیران شهرداری باید با کار شبانه روزی و عملیاتی کردن شعار «شهر بیدار است» تمام تلاش خود را بکار گرفته و از منابع شهرداری در جهت خدمت رسانی به شهروندان به‌ درستی استفاده کنند.

هوشیار، با بیان اینکه مردم به دنبال مشاهده تغییرات محسوس در شهر هستند، خطاب به مدیران شهرداری افزود: اگر نتوانید رضایت مردم را جلب کنید، تمام زحمات بی‌فایده خواهد بود و هیچ بهانه‌ای برای عدم تحقق وعده‌هایمان پذیرفتنی نیست.

مدیران شهری درگیر حاشیه ها نشوند

وی با تاکید بر لزوم حساسیت به هزینه‌کرد بیت‌المال، یادآور شد: پولی که از مردم می‌گیریم، باید با وسواس و دقت هزینه شود و هیچ‌کدام از مدیران شهرداری نباید درگیر حاشیه‌ها شوند چراکه مسوولیت ما بهبود زندگی مردم است و نباید در برابر مشکلات بی‌تفاوت باشیم.

شهردار تبریز با اشاره به ضرورت اقدامات فوری مدیران شهرداری برای کاهش تلفات سوانح رانندگی در داخل شهر، گفت: هر ماه ۱۰ نفر در تبریز بر اثر تصادفات رانندگی درون شهری جان خود را از دست می‌دهند و این آمار نگران کننده است.

هوشیار، ادامه داد: شهروندان تبریز اعضای خانواده ما هستند و باید با ارایه راهکارهای ترافیکی آمار تلفات تصادفات رانندگی درون شهری به‌ طور جدی کاهش یابد.

وی همچنین با اشاره به اینکه تبریز به عنوان «شهر بدون گدا» در سطح ملی و جهانی شناخته می‌شود، از مدیران خدمات شهری خواست در برابر گدایان وارداتی از شهرهای دیگر هیچ‌گونه مماشاتی نشان ندهند.

شهردار تبریز با بیان اینکه مردم این شهر از موسسه های خیریه برای کمک به نیازمندان واقعی حمایت می‌کنند، گفت: تبریز باید از تکدی‌گری پاک باشد و حوزه خدمات شهری با شدت بیشتری اقدام به جمع‌آوری گدایان کند و در این راستا باید از دوربین‌های ترافیکی برای شناسایی متکدیان استفاده شود و سپس به جمع‌آوری سریع آن ها اقدام شود.

کلانشهر ۱.۸ میلیون نفری تبریز دارای ۱۰ منطقه شهرداری و سازمان های تابعه است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha