سه قطب مهارتی در همدان دایر می شود

همدان- ایرنا- مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای همدان گفت: سه قطب مهارتی در بخش گردشگری و هتلداری، مبل و منبت، و پوشاک با توجه به مزیت های رقابتی استان و قرار داشتن آن در مسیر توسعه دایر می شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، وهب مختاران روز چهارشنبه در نشست اعضای شورای آموزش و پرورش ابراز امیدواری کرد: تبدیل مراکز مهارتی همدان به قطب های مهارتی کشور با همکاری بخش خصوص فعال در این زمینه شکل بگیرد.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای همدان گفت: همچنین راه اندازی مرکز مهارت های پیشرفته در رشته های فناوری اطلاعات به خصوص هوش مصنوعی و اینترنت اشیا در دستور کار فنی حرفه ای است که در این ارتباط نیاز به تجهیزات جدید و نیروی انسانی متخصص بوده که درصدی از اعتبارات سازمان فنی و حرفه ای تامین می شود.

سال تحصیلی جدید کلاس بدون معلم نداشتیم

مدیرکل آموزش پرورش همدان نیز گفت: رتبه آموزش و پرورش این استان در سال ۱۴۰۱ بر اساس ارزیابی ها ۱۵ بود که پارسال به رتبه ۱۱ رسیدیم همچنین یک نمره میانگین نمرات دانش آموزان افزایش داشته است.

رسول شیدایی یادآوری کرد: ۲ هزار و ۳۰۰ نیروی انسانی در ابتدای سال تحصیلی کمبود داشتیم که با تلاش های صورت گرفته در سال تحصیلی جدید کلاس بدون معلم نداشتیم.

وی افزود: در راستای مهارت آموزی موضوع هدایت تحصیلی و توازن رشته ای، بیش از تعهدات ابلاغی وزارت آموزش و پرورش در همدان اقدام شد که در این راستا پیشرفت خوبی در هدایت دانش آموزان به رشته های فنی و حرفه ای و ریاضی داشتیم.

مدیرکل آموزش پرورش همدان بیان کرد: بعد از بحث کمبود نیروی انسانی، کمبود فضای فیزیکی یکی از مشکلات آموزش و پرورش همدان است .

شیدایی با بیان اینکه سرانه آموزشی در شهر همدان چهار است گفت: ۲۸۳ کلاس بالای ۴۰ نفر در استان داریم که ۱۲۸ کلاس در ناحیه ۲ شهر همدان قرار دارد یعنی این ناحیه با مشکل کمبود فضای فیزیکی مواجه است.

وی افزود: سرانه هنرستان ها در همدان بسیار پایین است و با توجه به نبود امکان راه اندازی نوبت دوم در هنرستان ها مجبور به تکمیل ظرفیت هنرستان ها شدیم.

مدیرکل آموزش پرورش همدان توضیح داد: با توجه به ساعت آموزشی هنرستان ها تا ساعت ۱۴ و ۳۰ دقیقه، امکان راه اندازی نوبت بعدازظهر در هنرستان ها نیست که مقرر شد کلاس در نوبت صبح و کارگاه ها در نوبت بعدازظهر برگزار شود.

شیدایی بیان کرد: مهارت آموزی و آسیب های اجتماعی مورد تاکید دولت چهاردهم و وزیر آموزش و پرورش است و این موضوعات اهمیت ویژه ای دارد.

وی افزود: برخی دانش آموزان بعد از فراغت از تحصیل نمی توانند امورات شخصی را انجام دهند که برای رفع این مشکل نیازمند نگاه ویژه به موضوع مهارت آموزی دانش آموزان هستیم.

مدیرکل آموزش پرورش همدان با بیان اینکه مهارت آموزی دانش آموزان در مدارس یکی از راهکارهای اصلی رفع مشکل بیکاری در استان است افزود: یکی از برنامه های آموزش و پرورش مهارت آموزی دانش آموزان است که هر دانش آموز باید ۳۰۰ ساعت باید مهارت آموزی را طی کند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha