استاندار: رصد و تنظیم بازار خراسان جنوبی در اولویت قرار دارد

بیرجند - ایرنا - استاندار خراسان جنوبی گفت: ستاد تنظیم بازار از حساسیت بالایی برخوار است و رصد و تنظیم بازار استان در اولویت قرار دارد.

به گزارش خبرنگار ایرنا سید محمدرضا هاشمی روز چهارشنبه در ستاد تنظیم بازار استان اظهار کرد: رضایت و اعتماد مردم به فرمایش رهبر معظم انقلاب و تأکید رئیس جمهور بالاترین سرمایه اجتماعی نظام اسلامی است.

وی بیان کرد: ستاد تنظیم بازار تاثیر بسیار بالایی در جلب اعتماد عمومی دارد، هر ۲ هفته یک‌بار روزهای یکشنبه بدون استثنا جلسه ستاد تنظیم بازار استان برگزار خواهد شد و بحث بازدید میدانی از بازار هم افزایش می‌یابد.

استاندار خراسان جنوبی افزود: در راستای توسعه استان یک روز در هفته (یکشنبه) به جلسات حوزه صنعت و جلسات اداره کل صنعت، معدن و تجارت اختصاص خواهم داد.

هاشمی بیان کرد: هر کدام از مدیران باید بازرس افتخاری باشند، این به معنا نیست که مچ‌گیری کنیم بلکه حتی اگر کسبه‌ای کار خوبی همچون درج قیمت، ارائه فاکتور و اجناس باکیفیت ارائه دهد به عنوان کاری ارزشمند باید مورد تقدیر قرار گیرد.

وی با اشاره به اتخاد تدایبر لازم برای تامین کالاهای اساسی برای سه مناسبت پیش‌روی بسیار مهم شب یلدا، عید نوروز و ماه رمضان، تصریح کرد: باید همه تلاشمان را در بحث افزایش رضایت‌مندی مردم متمرکز کنیم.

هاشمی عنوان کرد: وظیفه اصلی ستاد تنظیم بازار استان تامین کالا است و به مردم خراسان جنوبی اطمینان خاطر می‌دهیم که در این زمینه هیچ‌گونه نگرانی نداشته باشند چون کالاهای اساسی به وفور در استان وجود دارد و هر مقدار نیاز باشد مجدد تامین خواهد شد.

وی با تاکید بر کنترل و نظارت جدی بر بازار، اظهار کرد: ستاد تنظیم بازار فقط متمرکز در مرکز استان نباشد، از شهرستان‌ها و روستاها غفلت نشود و بحث عدالت حتی در توزیع میوه شب عید هم رعایت شود.

هاشمی با اشاره به اینکه باید مصوبات ستاد تنظیم بازار با جدیت پیگیری شود، اظهار کرد: تعاون روستایی استان باید از ظرفیت بخش خصوصی برای ایجاد سردخانه استفاده کند و ما هم حمایت خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه سامانه ۱۲۴ باید به‌روزرسانی شود، افزود: در بحث بازرسان هم آمادگی برگزاری نشستی برای بررسی مسائل آنان را داریم، همچنین از ظرفیت بسیج استفاده شود تا مرتب پای کار بیایند ضمن اینکه خود مردم هم باید مسئولان را در بحث نظارت‌ها کمک کنند.

استاندار خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه میزان رضایت مردم و جذب اعتبارات ملی ملاک ارزیابی مدیران خواهد بود، تصریح کرد: به دنبال توسعه اقتصادی خراسان جنوبی هستم و به هیچ‌وجه درگیر حاشیه‌ها نخواهم شد و از طرفی هم هیچ شانی برای خود قائل نیستم و صادقانه آمدم نوکری مردم را انجام دهم.

استاندار: رصد و تنظیم بازار خراسان جنوبی در اولویت قرار دارد

هاشمی با تاکید بر اینکه هنر مدیران باید این باشد که قانون را به نفع مردم تفسیر کند، گفت: اگر از هر دستگاه‌ اجرایی مراجعه‌ای به استانداری شد نشانه ضعف عمل کردن آن دستگاه است، بنابراین یا مسئولیت قبول نکنیم اما وقتی هم قبول کردیم باید وقت خود را برای حل مشکلات و جلب رضایت مردم اختصاص دهیم و مقید به ساعات اداری هم در این زمینه نباشیم.

وی گفت: در جنگ اقتصادی قرار داریم و باید در مقابل آن همه امکانات را برای خدمت به میدان بیاوریم و به صورت جهادی برای مردم تلاش کنیم تا استان با تلاش جهادی ما استان به رشد اقتصادی، کاهش تورم و افزایش ظرفیت‌ها واحدهای تولیدی دست یابد.

هاشمی با اشاره به اینکه بهترین ناظر بر بازار خود کسبه و بازاریان هستند، بیان کرد: کسبه اجازه ندهند تعداد افراد بسیار معدودی که می‌خواهند فضای بازار را گران جلوه دهند، فعالیت غیراخلاقی داشته باشند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی هم گفت: با توجه به اینکه وضعیت حمل و نقل استان شکننده است و چون ماشین‌ها در پایان سال از یک طرف خالی برمی‌گردند خیلی رغبتی برای آمدن به خراسان جنوبی ندارند و ترجیح می‌دهند استان‌های دیگر را در اولویت‌ کارهای خود قرار دهند به همین دلیل از اکنون باید ذخایره کافی را تامین کنیم تا در پایان سال با مشکل مواجه نشویم.

مهدی جعفری با اشاره به اجرای طرح پخت نان کامل در استان، گفت: این مهم نیاز به فرهنگ‌سازی دارد تا بتوانیم حداکثر موضوع را در داخل استان و با حضور نانوایان انجام دهیم.

وی به دوگانه‌سوز کردن نانوایی‌های سطح استان اشاره کرد و افزود: در این راستا در بیرجند اکثر نانوایی‌ها دوگانه‌سوز شدند که مانور آن به زودی برگزار خواهد شد.

جعفری عنوان کرد: بیش از ۷۰ درصد نانوایی‌ها در شهرستان‌ها و ۶۵ درصد نانوایی‌های مرکز استان دوگانه‌شوز شدند و تلاش می‌شود تا پایان امسال همه نانوایی‌ها به مشعل دوگانه‌سوز مجهز شوند.

وی با بیان اینکه غیر از روغن خوراکی که در خراسان جنوبی تولید نمی‌شود ولی در مابقی کالاهای اساسی شامل مرغ، گوشت قرمز، شیر و غیره تولیدکننده هستیم، تصریح کرد: روزانه ۱۰۰ تن شیر تولید در استان به گناباد ارسال و فرآوری می‌شود لذا کارخانه‌ای در استان تا دهه فجر وارد مدار تولید خواهد شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha