حضرت ‌زهرا(س) منشا خیرات و برکات است

زاهدان - ایرنا - نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان و امام جمعه زاهدان گفت: حضرت زهرا (س) را کوثر می‌گویند چون منشا خیرات و برکات فراوان بوده و نسل پیامبر اکرم (ص) از ایشان ادامه پیدا می‌کند.

به گزارش روز پنجشنبه خبرنگار ایرنا، آیت الله مصطفی محامی در مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه(س) که در محل حسینیه یزدی های مقیم زاهدان برگزار شد، افزود: حضرت فاطمه(س) به این دلیل نامش فاطمه است که از آتش جهنم جدا شده و در آتش نمی‌رود و نه تنها حضرت فاطمه(س) بلکه شیعیان واقعی هم در آتش جهنم بریده شده‌اند و در آتش نمی‌سوزند.

وی کرد: زهرا به معنی نورانی و پرتو افکن است و وقتی زهرا(س) به عبادت درگاه خداوند می‌ایستاد این امر برای اهل آسمان نورانی بود مثل ماه و ستارگان که برای اهل زمین پرتو افشانی می‌کنند، از این جهت به حضرت کوثر می‌گویند که کوثر به معنای خیر کثیر است و چون حضرت ‌زهرا(س) منشا خیرات و برکات فراوان بوده و نسل پیامبر اکرم (ص) از حضرت زهرا (س) ادامه پیدا می‌کند به ایشان کوثر می‌گویند.

امام جمعه زاهدان ادامه داد: بر همین اساس جایگاه حضرت زهرا (س) یک جایگاه ممتاز و ویژه در میان جامعه اسلامی است و همه مسلمانان برای حضرت احترام قائل هستند و در همین فضای فعلی جامعه اسلامی نیز همین اهل سنتی که اعتقادات ما شیعیان یعنی عصمت حضرت علی(ع) و حضرت زهرا(س) را ندارند اما اوج عظمت و احترام را برای این بزرگواران قائل هستند و می‌فرمایند اگر کسی به این ها اهانت کند کافر است.

وی اظهار کرد: حضرت زهرا (س) با این جایگاه رفیع از همان دوران کودکی نقش‌های مهمی را ایفا کرد و جدای از همه این نقش‌ها در واپسین لحظات عمر پیامبر(ص) و پس رحلت ایشان، زندگی خود را وقف جهاد تبیین و جانش را نیز در دفاع از امامش تقدیم کرد.

آیت الله محامی گفت: این حضرت از هر فرصتی برای احقاق حق و حقیقت استفاده و درب خانه بزرگان رفت و نکات پیامبر را یادآوری کرد و در مسجد به سخنرانی و احتجاج پرداخت و حتی از فرصتی که زنان مدینه برای عیادت او آمده بودند هم برای دفاع از امامت و ولایت استفاده کرد.

وی تاکید کرد: نتیجه این جهاد ‌تبیین و این تلاش و از خودگذشتگی این است که حضرت زهرا(س) مصداق بارز حجت الله بالغه و بی شک حجت روشن و آشکار است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha