به گزارش ایرنا، آئین معنوی تشییع پیکر مطهر حضرت فاطمه زهرا(س) پنج شنبه شب با حضور مردم شهید پرور شهرستان پاکدشت همچون سنوات گذشته از دانشکده پردیس ابوریحان تا مصلی امام خمینی(ره) این شهرستان برگزار شد.
این آئین معنوی همه ساله در راستای مرهم بر دل مومنین و مومنات در روز شهادت بی بی دوعالم حضرت زهرا (س) در شهرستان پاکدشت به درخواست مردمی برگزار می شود.
این مراسم معنوی امسال نیز چون سنوات گذشته از مزار ۲شهید جوان گمنام دانشکده پردیس ابوریحان همراه با دسته جات عزاداری در مقابل مساجد و حسینیه ها برگزار شد و در کنار مزار ۵شهید گمنام جوان در مصلی امام خمینی (ره) به اتمام رسید.
همچنین هر ساله در شب شهادت حضرت زهرا مرضیه(س) مراسم پخت سمنو با حضور آحاد مردم در مصلی امام خمینی(ره) برگزار و دیگ های سمنو برپا می شود.
به گزارش ایرنا،حضرت فاطمه (س) در ۲۰ جمادی الثانی بین ۳۵ تا ۴۵ عام الفیل پیش از هجرت در مکه مکرمه چشم به جهان گشود و در ۱۳ جمادیالاول یا ۳ جمادیالثانی ۱۱ هجری قمری در مدینه ندای حق را لبیک گفت و شیعیان هر سال در ایام فاطمیه، با برگزاری مجالس عزا، به سوگواری می پردازند.
در روایات شیعه،۲ تاریخ برای شهادت فاطمه زهرا(س) وجود دارد، ایام فاطمیه در فاصله بین ۱۳ جمادیالاول تا ۳ جمادیالثانی است، مراسم ایام فاطمیه ۶ روز میباشد، ۳ روز در ماه جمادیالاول و ۳ روز در ماه جمادیالثانی.
ایام فاطمیه اول از ۱۳ تا ۱۵ جمادیالاول است و فاطمیه دوم از سوم تا پنجم جمادیالثانی میباشد که شیعیان به عزاداری برای شهادت حضرت فاطمه (س) می پردازند.
حضرت فاطمه(س) یکی از چهارده معصوم به شمار می آید که دارای مقام های ویژه معنوی مانند عصمت است، ایشان همچنین از اهل بیت پیامبر(ص) و یکی از پنج تن آل عباست، براساس احادیث و روایات اهل سنت و شیعه، برخی آیه های قرآن کریم درباره حضرت فاطمه (س) است.
مصحف فاطمه، خطبههای «فدکیه»، «عیادت»، «حدیث لوح فاطمه» و «دعای نور» از آثار بهجایمانده از این بانوی بزرگ اسلام است.
شهرستان پاکدشت با ۲ بخش مرکزی و شریفآباد در ۲۵ کیلومتری جنوبشرق تهران و در مسیر محور امام رضا (ع) واقع شده و پایتخت گل و گیاه کشور شناخته شده است.
نظر شما