به گزراش ایرنا، مدیر امور بینالملل دانشگاه کردستان روز شنبه در نشست وبیناری با مسئولان پلی تکنیک سن پترزبورگ روسیه با اشاره به ظرفیتهای بالای این دانشگاه در زمینه همکاریهای بینالمللی، اظهارکرد: دانشگاه کردستان با سرعت چشمگیری در مسیر توسعه قرار دارد و آمادگی کامل برای گسترش همکاریهای علمی با دانشگاههای معتبر جهان، به ویژه روسیه، را دارد.
حبیب سلیمانی افزود: این نشست نقطه عطفی در روابط علمی ۲ دانشگاه خواهد بود و امیدواریم شاهد اجرایی شدن تفاهمنامهای جامع باشیم که زمینه همکاریهای مشترک در حوزههای مختلف علمی و آموزشی را فراهم آورد.
ولادیمیر خیجنیاک، رئیس اداره همکاریهای بینالمللی دانشگاه پلیتکنیک سنپترزبورگ هم با ابراز خرسندی از این نشست، گفت: دانشگاه پلیتکنیک سنپترزبورگ به عنوان یکی از قطبهای علمی روسیه، از همکاری با دانشگاههای ایرانی، به ویژه دانشگاه کردستان، استقبال میکند.
امین صادقی، معاون آموزشی دانشگاه کردستان نیز در این نشست از آمادگی دانشگاه کردستان برای ایجاد رشته زبان روسی خبر داد و گفت: با توجه به اهمیت زبان روسی و روابط دیرینه دو کشور، ایجاد رشته زبان روسی در دانشگاه کردستان میتواند گامی مهم در جهت تقویت همکاریهای علمی و فرهنگی بین دو کشور باشد.
ابراهیم بدخشان رئیس دانشکده زبان و ادبیات دانشگاه کردستان نیز به معرفی این دانشکده، گروههای آموزشی و برنامه های توسعهای دانشکده زبان و ادبیات پرداختند.
ویکتور کراسناشیکوف، مدیر مدرسه عالی برنامههای آموزشی بینالمللی دانشگاه پلی تکنیک سن پترزبورگ هم از اعلام آمادگی این مرکز برای اختصاص دورههای آموزشی ویژه برای متقاضیان و علاقه مندان از دانشگاه کردستان، به ویژه برای دانشجویان دانشکدههای فنی، خبر داد.
الکسی پاولوف، رئیس مرکز آموزش زبان روسی دانشگاه پلی تکنیک سن پترزبورگ هم با شرح فعالیتهای علمی و بینالمللی این مرکز برای همکاری در زمینه آموزش زبان روسی برای دانشجویان دانشگاه کردستان، برای همکاری در زمینه ایجاد مرکز زبان روسی در دانشگاه کردستان اعلام آمادگی کرد.
در این نشست دکتر مسعود دهقان معاون آموزش دانشکده زبان و ادبیات، دکتر فردین حسین پناهی معاون امور پژوهشی دانشکده زبان و ادبیات و دکتر محسن بیگی هماهنگ کننده روابط بین دانشگاه کردستان و دانشگاههای روسیه حضور داشتند و بر ضرورت امضای تفاهمنامهای جامع تاکید کردند که بر اساس آن، همکاریهای دو دانشگاه در قالب برنامههای مشخص و زمانبندی شده اجرایی شود.
به گزارش ایرنا، دانشگاه کردستان در سال ۱۳۵۳ کار خود را با عنوان دانشسرای عالی سنندج وابسته به دانشگاه تربیت معلم تهران آغاز کرد و در ادامه به عنوان یکی از پردیسهای دانشگاه رازی کرمانشاه درآمد و در سال ۱۳۷۰ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایران، این مرکز آموزش عالی را با عنوان «دانشگاه کردستان» به رسمیت شناخت.
این دانشگاه هم اکنون هشت دانشکده شامل زبان و ادبیات، علوم انسانی و اجتماعی، علوم پایه، کشاورزی، منابع طبیعی، مهندسی، هنر و معماری، علوم پایه و فنی - مهندسی بیجار است و در حال حاضر ۱۱ هزار و ۲۰۰ دانشجو در ۵۶ رشته کارشناسی، ۱۱۴ رشته کارشناسی ارشد و ۳۰ رشته دکترا در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.
این دانشگاه با پذیرش ۴۹۲ دانشجوی خارجی توانسته است در بعد بین المللی هم حرفهایی برای گفتن داشته باشد.
نظر شما