محمدرضا عباسی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ۷۰ تا ۸۰ درصد از تولید ماهی خوراکی در استان به ماهیان سردآبی و بهویژه «قزل آلا رنگین کمان» اختصاص دارد و باقیمانده آنها نیز مربوط به ماهیان گرمآبی از جمله «کپور» و «آمور» است.
وی اضافه کرد: تولید ماهیان خوراکی در استان اصفهان در مدت مورد اشاره نسبت به مدت مشابه سال قبل بالغ بر پنج درصد افزایش یافته است.
مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی اصفهان گفت: ورزنه، فریدونشهر، گلپایگان و سمیرم در مقایسه با سایر شهرستانهای استان سهم بیشتری از تولید این ماده غذایی را به خود اختصاص دادهاند.
عباسی اظهار داشت: بیش از ۸۰۰ واحد و مزرعه پرورش و تولید ماهی خوراکی در استان اصفهان وجود دارد و بالغ بر پنج هزار نفر در این صنعت بهکار مشغولند.
وی با تاکید بر اینکه صنعت شیلات آببر نیست، افزود: آب مصرفی در مزارع و استخرهای پرورش ماهی دوباره به چرخه بازمیگردد لذا توسعه آن میتواند سهم تولید محصولات غذایی و صادرات استان را افزایش دهد.
به گزارش ایرنا، بر اساس سند امنیت غذایی در افق سال ۱۴۱۱ وزارت جهاد کشاورزی، تولید ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار تنی آبزیان در کشور برنامهریزی و سهم هریک از استانها ابلاغ شده است.
نظر شما