دیدار وزیر فرهنگ با دانشجویان هرمزگان؛ دانشجوی ظاهرا ساده که مطالبه‌گر حرفه‌ای ازکار درآمد

بندرعباس - ایرنا - سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی پس از ورود به بندرعباس در جمع دانشجویان حاضر شد و بعد از پایان گپ و گفت‌ها، یکی از دختران دانشگاه جلوی وزیر آمد و گفت: من یک دانشجوی ساده هستم و می‌خواهم مطلبی را بیان کنم، وزیر هم گفت سراپا گوشم دخترم؛ چند ثانیه‌ای از صحبت‌های آن دانشجوی ساده نگذشته بود که همه به‌ویژه جناب وزیر متوجه شدند در حال شنیدن دغدغه‌های یک مطالبه‌گر حرفه‌ای هستند.

به گزارش ایرنا، سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی شامگاه جمعه ۱۶ آذرماه همزمان با روز دانشجو از طریق فرودگاه بین‌المللی بندرعباس وارد هرمزگان شد و بلافاصله در مراسم اختتامیه مناظرات دانشجویی‌ شرکت و از آثار دانشجویان هرمزگانی در خانه فرهنگ دانشگاه بازدید کرد.

نکته جالب حضور وزیر در بین دانشجویان اینجا بود که پس از پایان مراسم اصلی، یکی از دانشجویان دختر، خیلی آرام و با متانت در مسیر ایستاده بود و هنگامی که وزیر فرهنگ و همراهان قصد عبور و خروج از سالن را داشتند، این دانشجوی زیرک خطاب به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت که من یک دانشجوی ساده هستم و اگر می‌شود چند لحظه‌ای وقتتان را بگیرم. جناب وزیر هم در کمال احترام به مقام والای دانشجو گفت؛ بفرمایید دخترم گوش می‌کنم.

نخست سلام بنده را به رئیس جمهور برسانید

دختر دانشجو که مشخص شد از دانشجویان دانشگاه فرهنگیان هرمزگان است هم بی‌درنگ شروع به صحبت کرد و اینگونه گفت: نخست سلام بنده را به جناب دکتر پزشکیان رییس جمهور کشورمان برسانید و بگویید که باعث امیدواری ما است که شما از جامعه دانشگاه هستید و ما به حضور شما افتخار می‌کنیم.

و ادامه داد: من عاجزانه از شما خواهش می‌کنم که دانشگاه فرهنگیان را در سطح کشور ببینید، این دانشگاه در سطح کشور نیازمند یک نگاه نو است، نیازمند این است که دیده شود، دانشگاه فرهنگیان نیازمند بودجه‌های کلان و عمرانی خیلی زیاد است، بچه‌های ما با رتبه‌های خیلی خوب و زیر هزار است و «رییس دانشگاه ما اینجا حضور دارد و این صحبت‌ها را تایید می‌کند» اما متاسفانه زیرساخت‌های ما مهیا نیست.

دانشجوی ساده اما مطالبه‌گر تصریح کرد: دانشگاه فرهنگیان در ساختمان‌هایی است که از آموزش و پرورش گرفته است، این دانشگاه زیرفشار شدید است، دانشجویی که مثلا رتبه زیر ۱۰۰ کنکور بوده، در اتاقی می خوابد که ۱۸ نفر در آن حضور دارند. شما تصور کنید یک تیم فوتبال به اضافه ذخیره‌ها... یعنی ۱۸ نفر در یک اتاق! و این واقعا حتی مسوولان دانشگاه فرهنگیان و کسانی که دارند در این دانشگاه کار می کنند همه دارند به گونه ای سعی می‌کنند که از این دانشگاه فرار کنند، چرا؟ چون تحت فشار هستند، سرپرست تحت فشار است چون سرپرست‌کم است و شیفت‌ها قاطی می‌شود، دانشجو تحت فشار است چون جایی برای خواب و استراحت ندارد.

جناب وزیر ما خیلی امیدوار شدیم و اشک شوق ریختیم وقتی که آقای پزشکیان آمدند. چون از جامعه دانشگاه آمدند. ما از شما خواهشمندیم چراکه اتاق ۲۰ نفره در شان یک انسان ساده نیست دیگر چه برسد به یک انسانی که بخواهد جامعه تربیت کند...

وی همینطور ادامه داد: اتاق ۲۰ نفره را اصلا خودتان تصور کنید که وضعیت چه جوری است، در سراسر کشور دانشگاه فرهنگیان همین وضعیت را دارد. آموزش و پرورش به ما نیرو نمی‌دهد و می‌گوید نمی‌توانم نیروهایم را به شما بدهم وزارت علوم هم ما را قبول نمی‌کند. ما ماندیم این وسط! نمی‌دانیم آموزش و پرورشی هستیم یا تحت پوشش وزارت علوم هستیم. الان ما نمی‌دانیم کدام سمت بایستیم یا وزارت علوم بیاید به‌عنوان یک دانشگاه، دانشگاه فرهنگیان را گردن بگیرد و قبول کند و به ما بودجه بدهد و یا هم کلا ما را به همان وزرات آموزش و پرورش بسپارند تا این وزارتخانه بداند که جزئی از آن هستیم.

ما این وسط مانده‌ایم! بچه‌هایی که با امید آمدند برای ساختن نسل آینده، همه دارند زیر بار این فشار پرپر می‌شوند.

به صحبت‌هایت ادامه بده دخترم

«در این لحظه یک نفر از پشت سر به این دانشجو می‌گوید بزارید وزیر به بقیه برنامه‌ها برسد اما وزیر فرهنگ مانع می‌شود و می‌گوید اجازه دهید دختر خانم دانشجو صحبت‌شان را تکمیل کند» و خطاب به دانشجو می‌گوید ادامه بده دخترم...

دانشجوی مطالبه‌گر ادامه می‌دهد: ما استاد نداریم چون نمی توانیم جذب کنیم، چون دانشگاه بودجه ندارد و درآمد دانشگاه به صورت خودگردان است که همان هم تا به دانشگاه برسد چیزی ازش باقی نمی‌ماند و چیزی هم که می‌ماند تا به دانشگاه برسد ناچیز است یعنی وضعیت خیلی بد است و به نظر من دانشگاه فرهنگیان یک ایده خیلی خوب و یک ایده بی‌نظیر بود که متاسفانه اهداف آن در بین دانشگاه‌ها گم شد.

اگر که نگاه به دانشگاه فرهنگیان تغییر کند جامعه شکوفا می شود، بچه های ما خیلی تلاش کردند تا به اینجا رسیدند، آموزش و پرورش ستون بنیاد یک کشور است، شما اگر که می خواهید سارق و قاتل کمتری داشته باشید باید بنیادهایتان در آموزش و پرورش قوی کنید. آموزش و پرورش یک هزینه نیست بلکه یک سرمایه‌گذاری عظیم برای فردای بهتر و برای فردای روشن‌تر است. برای اینکه ما فردا نیازمند استفاده از ارگان های دیگر نشویم، برای اینکه زندان هایمان تعطیل شوند.

این دانشجوی هرمزگانی خطاب به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: من از شما خواهش می‌کنم و به جناب رییس جمهور هم این را بفرمایید که ما را دریابید، آموزش و پرورش به‌ویژه دانشگاه فرهنگیان را دریابید.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی که تا آخرین حرف‌های دانشجو را با دقت گوش کرده بود خطاب به این دختر ایران‌زمین، اظهار کرد: احسنت، خیلی خوب موضوعات را بیان کردید و همه این موارد را پیگیری می‌کنم.

نگارنده با مشاهده این نوع برخورد از وزیر دولت وفاق دریافت که توجه به خواسته‌های بحق دانشجویان کار پیچیده‌ای نیست و می‌توان همچون سید عباس صالحی همه دغدغه ها را شنید و قول پیگیری داد چراکه چنین برخوردهایی باعث ایجاد یک وفاق و همدلی واقعی در کشور می‌شود.

تصور کنید به همین آسانی؛ وزیر دولت وفاق می‌ایستند و تا آخرین لحظه حرف‌های یک دانشجوی مطالبه‌گر را می‌شنود و قول پیگیری می‌دهد...تصور کنید به همین آسانی؛ وزیر دولت وفاق می‌ایستند و تا آخرین لحظه حرف‌های یک دانشجوی مطالبه‌گر را می‌شنود و قول پیگیری می‌دهد...

به گزارش ایرنا، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی شامگاه جمعه ۱۶ آذرماه همزمان با روز دانشجو از طریق فرودگاه بین‌المللی بندرعباس وارد هرمزگان شد و بلافاصله در مراسم اختتامیه مناظرات دانشجویی‌ شرکت و از آثار دانشجویان هرمزگانی در خانه فرهنگ دانشگاه بازدید کرد.

صالحی در این سفر ۲ روزه، عازم جزیره راهبردی بوموسی می‌شود و دبیرخانه جشنواره بین‌المللی شرکت‌های دانش‌بنیان با رویکرد صادرات را افتتاح و از زیرساخت‌های فرهنگی جزیره ایرانی بوموسی بازدید می‌کند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی پس از بازگشت از بوموسی‌ مجددا در دانشگاه فرهنگیان بندرعباس با دانشجویان گفت‌وگو می‌کند.

شهرستان بوموسی که پیش‌تر به نام ابوموسی شناخته می‌شد، متشکل از ۶ جزیره بوموسی، سیری، تنب بزرگ، تنب کوچک، فارور بزرگ و فارور کوچک بوده و مرکز آن هم جزیره ۱۲ کیلومتر مربعی بوموسی است که در فاصله ۷۵ کیلومتری جنوب بندرلنگه و ۲۲۲ کیلومتری بندرعباس واقع شده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha