سال آینده به سمت مخاطب نوجوان می‌رویم/ مرکز مستند سوره تهرانیزه شده بود

تهران- ایرنا- قائم مقام سازمان سینمایی سوره در امور مستند گفت: بنای ما این است که سال آینده به سمت مخاطب نوجوان برویم چون تاکنون تعداد آثار مستند تولید شده با هدف مخاطب نوجوان به عدد انگشتان یک دست هم نمی‌رسد، درون‌مایه اصلی ما در مرکز هویت ملی و امید است.

به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، محمدرضا امامقلی روز شنبه در نشست خبری فعالیت‌های مرکز مستند سوره طی دوره تحولی در سالن کنفرانس «زنده یاد فرج الله سلحشور» اظهار داشت: مرکز مستند سوره در دوران تحولی اصلی‌ترین اولویت خود را بر راهبرد فراتهران قرار داده است. یعنی استفاده حداکثری از فرصت‌های موجود در استان‌ها. فیلمسازانی که در استان‌ها بالقوه فعالیت دارند اما عرصه‌ای برای ظهور و بروز آنها وجود نداشته است که مرکز تلاش دارد این زمینه را ایجاد کند.

وی خاطرنشان کرد: امسال ۸ اثر را در جشنواره حقیقت داریم که ۷ اثر در بخش مسابقه و یک اثر نمایشی است.

مدیر مرکز مستند سوره با اشاره به عملکرد ۶ ماهه مرکز مستند سوره افزود: ۲۸ اثر طی این مدت در استان‌ها کلید خورده که ۷ اثر مورد توجه و عنایت جشنواره قرار گرفته و بخش عمده‌ای از این آثار هنوز به اکران نرسیده‌اند و لذا در جشنواره حضور ندارند.

اماقلی تاکید کرد: حکمرانی مطلوب از تیترهای مهم در فعالیت‌های مرکز است و پذیرای نقدها هم هستیم. نقد بر حکمرانی برای حل کردن ناترازی در دوربین مستندساز را پیشرفت می‌دانیم.

وی افزود: سال آینده بنای ماست به سمت مخاطب نوجوان برویم که تاکنون با هدف مخاطب نوجوان، تعداد آثار مستند تولید شده به عدد انگشتان یک دست هم نمی‌رسد. درون‌مایه اصلی ما در مرکز هم هویت ملی و امید است.

وی همچنین از تولید هفت اپیزود درباره جنگ در لبنان و سوریه توسط محمدباقر شاهین خبر داد و گفت: در حال آماده‌سازی این کار هستیم.

امامقلی خاطرنشان کرد: از سناریوهای دنیا بدون اسرائیل حمایت می‌کنیم. پرداخت به سوژه‌ها و افرادی که در جنگ بودند خوب است اما هدف اصلی، وقایعی است که قرار است در آینده اتفاق بیفتد. این که در ۲۵ سال آینده دنیای بدون اسرائیل چگونه دنیایی خواهد بود.

امیرعباس شهدوست مدیر استان‌های مرکز مستند سوره هم گفت: مسیر ما توانمندسازی مستندسازان شهرستانی و ایجاد بستر رشد برای استعدادهای استانی است. معتقدیم استعدادهای فیلمسازی منحصر به پایتخت نیست و استعدادهای استانی به دلیل نبود بستر به عرصه رشد نرسیده‌اند.

وی افزود: انگیزه اصلی از حضور ما ایجاد عدالت فرهنگی در این عرصه است؛ اگر فیلمسازی در استانی استعداد داشت و زمینه آن وجود نداشت این زمینه در همان استان ایجاد و چرخه رشد در استان‌ها شکل بگیرد.

شهدوست گفت: در کمیت رشد کردیم؛ ۹ اثر از ۲۸ اثری که تولیدات آنها آغاز شده به اکران رسیده‌اند. سه تا چهار ماه دیگر تولیدات بیشتری می‌رسند.

وحید شاهی مدیر تولید مرکز مستند سوره هم گفت: این مرکز از ابتدای تاسیس سعی کرده بود با فیلمسازان تهرانی کار کند و تهرانیزه شده بود اما در دوره تحول سعی کردیم نسل جدیدی از فیلمسازان را از بین فیلمسازان استانی در کنار اینها داشته باشیم که به لحاظ کیفیت و رنگ و بوی آثار می‌توان شاهد تحول در این مسیر بود.

وی افزود: از حضور فیلمسازان مطرح و تهرانی که بنام هم هستند به عنوان مشاور در تولیدات استانی استفاده می‌کنیم که به لحاظ کیفیت شاهد آثار کیفی باشیم.

شاهی گفت: مجموعه مستندهایی هم در دستور کار قرار دارند که در آینده نزدیک شاهد این آثار خواهیم بود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha