۱۷ آذر ۱۴۰۳، ۱۲:۱۴
کد خبرنگار: 2239
کد خبر: 85682343
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

رییس دانشگاه علوم پزشکی البرز: غذاهای چرب عامل افزایش سکته های مغزی و قلبی است

کرج - ایرنا- رییس دانشگاه علوم پزشکی استان البرز با اشاره به اهمیت پویش ملی تغذیه سالم اعلام کرد: غذاهای پرچرب خطر بروز سکته های مغزی و قلبی را در کشور و این استان افزایش داده است.

به گزارش ایرنا، دکتر" شهرام صیادی" روز شنبه در آیین آغازین پویش ملی تغذیه سالم در استان البرز گفت: این پویش با شعار روغن مناسب، غذای سالم، خانواده سالم از امروز هفدهم تا ۳۰ آذر ماه ادامه خواهد دارد و تلاش می شود تا در زمینه تغذیه سالم خانواده ها و انتخاب روغن سالم

اطلاع رسانی کنیم .

وی ادامه داد: در سبد غذایی مطلوب ایرانی انتظار می رود ۲۶درصد انرژی روزانه از چربی و روغن تامین شود یعنی حداکثر۴۰ گرم در روز که معادل ۳۶۰ کیلوکالری می شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی البرز افزود: مصرف زیاد روغن و استفاده از روغن های جامد و حیوانی برای سلامتی افراد مضر و سکته های قلبی و عروقی را در پی دارد.

وی تاکید کرد: مناسب ترین روغن ها برای پخت و پز روغن کانولا ، روغن مخلوط و روغن زیتون است و بهتر است برای حفظ سلامتی از غذاهای سرخ کرده کمتر استفاده شود.

صیادی گفت: توصیه می شود برسرخ کردن غذا از روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده شود ضمن آنکه خانواده ها بهتر است از انواع دیگر روغن به ویژه روغن کانولا، روغن مخلوط ، روغن زیتون و کنجد در سبد غذایی خود استفاده کنند و فقط به استفاده از روغن ذرت یا آفتابگردان اکتفا نکنند.

وی افزود: اسید چرب ترانس یکی از اسید های مضر برای سلامتی است و باید روغن هایی مصرف کرد که اسید چرب کمتری داشته باشند؛ سالانه بیش از ۲۷۸ هزار مرگ در جهان به علت مصرف چربی ترانس که شریان ها را مسدود کرده و باعث خطر حمله قلب و عروقی شده، رخ می دهد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha